Închide meniul

Veste proastă pentru Dinamo! Ce au aflat „câinii” înainte de ultima etapă din Liga a 2-a

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 18:20

Reclamă
Veste proastă pentru Dinamo! Ce au aflat câinii” înainte de ultima etapă din Liga a 2-a

Veste proastă pentru Dinamo!

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci din Liga a 2-a / Profimedia Images

Veste proastă pentru Dinamo! „Câinii” au aflat că Unirea Dej nu a primit licenţa pentru Liga 1. Astfel, Unirea Dej nu va avea nicio miză în ultimul meci din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Promovarea directă în Liga 1 se va decide în ultima etapă din Liga a 2-a. Oţelul joacă acasă cu Unirea Dej, în timp ce Dinamo o va întâlni în deplasare pe Poli Iaşi.

Veste proastă pentru Dinamo!

Victoria în ultima etapă din Liga a 2-a nu e suficientă pentru Dinamo ca să promoveze direct în Liga 1. „Câinii” au nevoie şi de un pas greşit al gălăţenilor în meciul de acasă cu Unirea Dej.

Oţelul şi Dinamo se află la egalitate în acest moment în Liga a 2-a. La egalitate de puncte, Oţelul va merge direct în Liga 1.

Preşedintele „câinilor”, Andrei Nicolescu, mizează pe o evoluţie bună a Unirii Dej în meciul cu Oţelul.

Reclamă
Reclamă

Preşedintele „câinilor” e convins că Unirea Dej va da totul în ultima etapă

Chiar dacă nu mai are nicio miză, Andrei Nicolescu e convins că Unirea Dej va face tot ce poate pentru a câştiga meciul din ultima etapă, cel cu Oţelul.

Șansele pentru promovarea directă sunt mici, asta e realitatea. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne câștigăm punctele puse în joc.

Cred în coloana vertebrală a lui Militaru, l-am văzut un tip foarte ambițios. El a făcut din Dej o echipă foarte puternică și foarte bătăioasă și va arăta asta până în ultimul minut”, a spus Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil baraj cu trupa lui Ovidiu Burcă: „Sper să nu jucăm cu ei!”

Mircea Rednic se teme de Dinamo, înaintea unui posibil duel la baraj cu trupa lui Ovidiu Burcă. Antrenorul celor de la UTA susţine că nu şi-ar dori să joace contra alb-roşilor. Rednic consideră că jucătorii lui Dinamo ar fi împinşi de la spate de suporteri, pentru a forţa promovarea în Liga 1.

Mircea Rednic a prefaţat un posibil duel cu Dinamo, la barajul pentru menţinere, respectiv promovare, în Liga 1. „Puriul” este convins că fanii „câinilor” vor crea o atmosferă de senzaţie, şi astfel ar vrea să evite posibilul duel cu trupa lui Ovidiu Burcă.

M-am uitat destul de mult la Liga a 2-a, pentru că am stat la Dej. I-am văzut cu Buzău, cu Dinamo și Galați și spun că e diferență între prima Ligă și Liga 2-a, dar asta nu înseamnă că deja meciurile sunt jucate și că ești sută la sută sigur că o să rămâi în Superligă, se joacă, e ambiție. Dinamo e altceva, pentru că au în spate un public deosebit care creează o atmosferă bună, vedem, sper să nu jucăm cu ei.

Dar dacă, totuși, vom juca cu ei, eu sunt antrenor acum la UTA. Poate jucăm cu Buzău, antrenată de alt dinamovist care a fost și la UTA. Vedem, noi indiferent cu cine jucăm, ne gândim să rămânem în Liga 1 pentru că merităm și avem toate condițiile care sunt aici, financiare și de infrastructură”, a declarat Mircea Rednic, conform sportarad.ro.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

16:37

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

16:26

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și