Închide meniul

Vestea începutului de an pentru fanii Stelei! Întâlnire de urgenţă între Daniel Opriţa şi comandantul Ştefan Bichir

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2024, 20:30

Vestea începutului de an pentru fanii Stelei! Întâlnire de urgenţă între Daniel Opriţa şi comandantul Ştefan Bichir

Vestea începutului de an pentru fanii Stelei

Fanii Stelei la un meci cu Dinamo - Profimedia Images

Vestea începutului de an pentru fanii Stelei are legătură cu întâlnirea de urgenţă pe care antrenorul Daniel Opriţa a avut-o cu comandantul clubului, Ştefan Bichir, chiar la finalul lunii decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au vorbit despre două subiecte extrem de importante, mai ales pentru antrenor. Conform prosport.ro, acesta i-a transmis şefului Clubului Armatei că îi va expira contractul la finalul acestui sezon, dar şi că ar vrea să continue la cârma roş-albaştrilor.

Vestea începutului de an pentru fanii Stelei

Sursa citată susţine că Bichir a fost surprins de faptul că înţelegerea lui Opriţa cu Steaua expiră la vară şi i-a propus, deocamdată verbal, o prelungire a contractului. Fostul atacant va da curând un răspuns, aşteptând probabil şi o mărire de salariu. Până la finalul lui iunie, acesta va câştiga în continuare 5000 de euro pe lună.

Un alt subiect fierbinte pe care l-au disputat cei doi a fost stabilirea unei întâlniri la care să participe şi George Ogăraru, după ce fostul fundaş lateral l-a atacat în mai multe rânduri pe tehnicianul Stelei. Bichir a fost vehement în acest caz şi i-a cerut lui Opriţa să-şi rezolve problemele direct cu Ogăraru.

Daniel Opriţa a dezvăluit marele său vis la Steaua

Daniel Opriţa a dezvăluit recent care este marele său vis la Steaua. Antrenor al echipei din Ghencea încă din vara anului 2019, Daniel Opriţa nu îşi doreşte să plece prea curând.

Reclamă

Mai mult, el a făcut o comparaţie şi cu Sir Alex Ferguson, cel care a stat pe banca lui Manchester United 27 de ani şi a cucerit 38 de trofee.

„Am spus că o să plec atunci când se termină contractul, în vară. Sau în acest moment, dacă și cei din club își doresc asta. Nu spun 100%, dar dacă se dorește altceva, stăm de vorbă, e clar. Sau dacă eu am o ofertă bună, să mă bat pentru ceva și să am un obiectiv, atunci probabil că…

În sezonul acesta chiar nu am mai avut speranțe și nu am mai crezut nici eu. Voiam să prindem play-off-ul, ca să nu mai fie nici acea presiune mare. Eu mi-aș dori să rămân aici cât mai mult, să promovez cu echipa. Mă gândeam așa să stau cum a stat Ferguson, dacă se poate. Să iau campionate, să merg în cupele europene. Te gândești la lucrurile acestea frumoase”, a declarat Daniel Opriţa, în cadrul podcastului Victory Cup.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Opriţa are ca obiectiv pe termen scurt o urcare rapidă în clasamentul Ligii 2. Steaua e pe 7, la 10 puncte de liderul Şelimbăr, după primele 15 meciuri disputate. Poziţia nu are cum să fie pe placul ultraşilor din Peluza Sud, chiar dacă aceştia şi-au arătat până în acest moment ataşamentul necondiţionat pentru culorile roş-albastre.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și