Închide meniul

Vești bune la Dinamo! Jucătorii și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua! Anunțul lui Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 13:45

Reclamă
Vești bune la Dinamo! Jucătorii și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua! Anunțul lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Ovidiu Burcă şi jucătorii lui Dinamo, fericiţi după o victorie / Hepta

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua, din a patra rundă de play-off. Antrenorul „câinilor” susține că noii investitori din Ștefan cel Mare au rezolvat unele probleme cu care se confrunta echipa, inclusiv problema obținerii licenței pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregătește de duelul cu CSA Steaua. Derby-ul „de foc” se va disputa în Ghencea, marți, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Ovidiu Burcă s-a declarat extrem de fericit că noul plan de organizare al lui Dinamo a fost aprobat de masa creditorilor. De asemenea, susține că lucrurile care se desfășoară în club se îndreaptă către un drum bun, deoarece susține că noii acționari ai formației sunt pe cale să obțină și licența pentru sezonul viitor.

De asemenea, Burcă a mai dezvăluit că jucătorii lui Dinamo și-au primit salariile cu două zile mai devreme decât termenul stabilit, și astfel vor fi mult mai motivați în derby-ul cu CSA Steaua.

„(N.r. Vă bucură că s-a aprobat planul de reorganizare?) Chiar foarte tare! Acesta este un test pe care clubul trebuie să-l treacă. Trebuie să fie aprobat de masa creditorilor și de judecătorul sindic. Sincer, am avut convingerea că se vor găsi întotdeauna soluții.

Reclamă

(N.r. Despre licență) Din ce știu lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Avem asigurări de la noii acționari că acest prim pas numit licențiere va fi trecut.

Asigurările sunt verbale pentru că n-am calitatea să le impun ceva. Sunt un simplu antrenor. În ultima săptămână am discutat mai multe cu ei (n.r. cu Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Vlad Iacob) și sunt pe ultima sută în rezolvarea datoriilor în ceea ce privește licența.

Există chimie extraordinar de bună. Jucătorii sunt sensibili referitor la partea financiară. Astăzi le-au fost plătite salariile pe 13 aprilie și nu pe 15. Un lucru pe care nu-l întâlnești foarte des în România. Acum noi cei din staff putem să-i presăm pentru a da totul pe teren”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „Eram dator cu lucrul acesta!”

Ovidiu Burcă a făcut dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo. Tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare „a dat din casă” şi a mărturisit care a fost „momentul cheie” al sezonului. Burcă a declarat că momentele tensionate din iarnă, atunci când se zvonea că va pleca de la echipa, l-au determinat să instaleze un ambient de performanţă în vestiar.

Nu vreau să am eu dreptate. Am făcut niște lucruri pe care le-am simțit. Am făcut conferința din două motive: pentru a opri o mentalitate păguboasă din vestiarul echipei, și cred că la momentul ăla am rezolvat problema asta, și pentru a le transmite un mesaj suporterilor.

Am vrut să le spun că odată cu acel moment oamenii trebuie să revină alături de noi. Cred că eram dator cu lucrul ăsta în special pentru cei care erau cu noi. Am promis că voi instala un ambient de performanță, așa cum am fost eu obișnuit. E un ambient profesionist la Dinamo acum, iar asta mă mulțumește”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și