Închide meniul

Vlad Iacob a oferit ultimele detalii despre negocierile dintre Dinamo şi Mohammad Murad: „Discutăm zilnic. Suntem deschişi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 15:06

Vlad Iacob a oferit ultimele detalii despre negocierile dintre Dinamo şi Mohammad Murad: „Discutăm zilnic. Suntem deschişi

Vlad Iacob

Vlad Iacob este administratorul special al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Vlad Iacob a oferit ultimele detalii despre negocierile dintre Dinamo şi Mohammad Murad. Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare a dezvăluit că poartă discuţii zilnic cu omul de afaceri din Libia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trece printr-o perioadă critică, din punct de vedere financiar. Vlad Iacob caută soluţii pentru a redresa situaţia clubului, după ce echipa a debutat în primul sezon de Liga a 2-a, din istoria de 74 de ani.

Vlad Iacob, ultimele detalii despre negocierile dintre Mohammad Murad şi Dinamo

Vlad Iacob a declarat că încearcă să atragă noi investitori pentru a finanţa clubul din Ştefan cel Mare. Cel vizat este Mohammad Murad, care şi-a exprimat dorinţa de a o prelua pe Dinamo.

„Discutăm zilnic cu domnul Murad, suntem transparenți, suntem deschiși. Căutăm un investitor pentru Dinamo, altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Știți ce probleme a avut clubul ăsta, există tot soiul de litigii și procesul de insolvență. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte.

Comunicăm zilnic cu domnul Murad, îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită. Eu îmi mențin poziția, sunt lucruri care fac parte dintr-un acord de confidențialitate. El vrea să știe niște lucruri normale, dacă există alte probleme, litigii și să știe care sunt perspectivele”, a declarat Vlad Iacob, pentru playsport.ro.

Reclamă

Dinamo a debutat cu o victorie în Liga a 2-a. „Câinii” i-au învins pe cei de la Progresul Spartca, cu scorul de 1-0. În următoarea etapă, trupa lui Ovidiu Burcă va înfrunta Oţelul lui Dorinel Munteanu.

Mohammad Murad a lansat un ultimatum pentru șefii lui Dinamo

Mohammad Murad a lansat un ultimatum pentru șefii lui Dinamo. Milionarul a precizat că mai este dispus să aştepte până la finalul zilei clarificarea situației.

„Nu, nu am primit cele solicitate de la reprezentanții lui Dinamo. Și, sincer, nu vreau să fac vâlvă vizavi de acest lucru. Nu am impus un termen limită de răspuns, încă aștept, dar nu știu de ce întârzie un răspuns, da sau nu! Nu am cerut nimic ieșit din comun, o chestie legată de datoriile clubului, să clarificăm anumite aspecte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau nici să detaliez, fiindcă sunt discuțiile pe care le-am avut noi și nu e normal să le facem publice, mai ales că nu am intrat pe un drum clar. Vreau să știu exact anumite lucruri. Nu am pus condiții celor de la Dinamo, să mai vină unul sau mai mulți oameni de afaceri cu alte sume.

Sincer, nu am intrat în detalii, în chestii diversificate. Ei știu mai bine care e situația, eu acum aștept. Oferta mea este deschisă, corectă, pentru sport, atât pot să vă spun. Nu pentru procese! Nu mă bag în procese, eu vreau o afacere solidă, o chestie care să stea bine pe picioarele ei.

Nu vreau activități juridice, nu vreau tribunale! Vreau să aflu exact ce și cum vizavi de activitatea clubului Dinamo! Și pe ce drum am putea să o apucăm. Eu vreau să investesc la Dinamo, dar, mai întâi, trebuie să știu răspunsurile solicitate”, a declarat Mohammad Murad, potrivit gsp.ro.

Recomandări
  • Vlad Iacob, ultimele detalii despre negocierile cu Mohammad Murad
  • Omul de afaceri este dorit în conducerea clubului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și