Închide meniul

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, anunţ despre situaţia clubului: „Fără asta ar fi ajuns în Liga 4 sau nu ar mai fi existat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2022, 12:12

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, anunţ despre situaţia clubului: „Fără asta ar fi ajuns în Liga 4 sau nu ar mai fi existat!

Vlad Iacob

Vlad Iacob este administratorul special al lui Dinamo / Facebook Dinamo

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, anunţ despre situaţia clubului. Acesta a spus că fără susţinerea suporterilor, clubul risca să ajungă în Liga 4 sau chiar în faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Iacob speră ca până la finalul anului la Dinamo să vină un investitor.

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, anunţ despre situaţia clubului

Fără susținerea programului DDB, clubul nu ar mai fi existat sau ar fi ajuns în Liga 4.

Ar fi o situație fără precedent, dar știu că suporterii sunt deschiși să primească un investitor puternic dacă și când va fi cazul. Există discuții în continuare, am încredere că situația se va rezolva până la finalul acestui an”

Cred că este un lucru bun. Până la urmă Asociația suporterilor, din diverse considerente, a fost singurul finanțator activ în ultimii ani de la Dinamo. Sursele de finanțare din Liga 1 au fost drepturile TV și parteneriatele comerciale, însă ajutorul fanilor a fost esențial”, a spus Vlad Iacob la sport.ro.

Reclamă

Veste-şoc pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB

Fanii lui Dinamo au primit vestea că Nicolae Badea îşi va retrage sprijinul financiar oferit programului DDB. „Câinii” au fost astfel luaţi prin surprindere, în condiţiile în care omul de afaceri a ajutat constant echipa din punct de vedere financiar.

În ciuda faptului că şi-a retras sprijinul pentru formaţia din liga secundă, Nicolae Badea continuă să se afle în fruntea echipe in Liga a 4-a, ACS FC Dinamo. Trupa pregătită de Andrei Crsitea se află pe primul loc, după patru runde scurse.

Nicolae Badea a avut încredere în progarmul DDB încă de la început, fiind unul dintre primii participanţi. Omul de afaceri cotiza ca membru VIP, plătind suma anuală de aproape 2000 de euro. Pe lângă acest fapt, Badea a achiziţionat un număr impresionant de bilete pe perioada pandemiei, dând un suflu clubului care traversează în continuare momente dificile.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Badea a comentat decizia de a se retrage, fiind convins că locul său va fi luat repede de un alt dinamovist dispus să ajute clubul. Acesta a dat de înţeles, totodată, că unele decizii ale fanilor l-au dezamăgit.

„Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB ! Sunt sigur că vor veni în locul meu alți dinamoviști care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici!

Am achitat în avans cotizația VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuție. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar și acțiuni mai puțin inspirate… Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea, pentru Fanatik.

Nicolae Badea deţine un procent din acţiunile clubului, şi anume aproximativ 7%. Pachetul majoritar, de puţin peste 70%, este deţinut de firma omului de afaceri, Dorin Şerdean. Alte 20% sunt deţinute de programul susţinut de fani, DDB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și