Închide meniul

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2: „Gazonul de la Clinceni ne-a dezvantajat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 17:37

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2: „Gazonul de la Clinceni ne-a dezvantajat!

Răzvan Burleanu a anunţat ce decizie s-a luat în cazul lui Vali Lazăr, după gestul la adresa lui Ovidiu Burcă

Vali Lazăr, în timpul unui meci pentru Dinamo / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2. Administratorul special al „câinilor” dă vina pe gazonul de la Clinceni şi anunţă că echipa lui Ovidiu Burcă îşi caută un nou stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. Coșmarul pare că nu se mai termină pentru trupa din „Ștefan cel Mare”. După retrogradarea istorică din Liga 1, Dinamo suferă umilință după umilință și în eșalonul secund.

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2

„La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a declarat Vlad Iacob, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte” umilinţă după umilinţă în Liga 2

Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte” umilinţă după umilinţă în Liga 2. Fostul mare golgheter al dinamoviştilor e de părere că principalii vinovaţi pentru situaţia actuală sunt cei care au condus clubul în ultimii ani.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a ajuns la 3 înfrângeri în primul sezon de Liga a 2-a din istoria clubului. După Oțelul Galați și Viitorul Tg. Jiu, Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej. Dănciulescu a vorbit despre vinovaţii pentru situaţia actuală a clubului.

„La Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari. Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă. D-asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.

Domnul Badea este un om care iubește echipa și pe care o mai ajută din când în când. Are echipă de fotbal din Liga 4, și mai este echipa din Dinamo din Liga 3, care a debutat cu o victorie, astăzi (n.r. – sâmbătă), cu Tunari, scor 2-1.

Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță și prin faptul că a vândut clubul unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile. Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă”, a declarat Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și