Închide meniul

Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte” umilinţă după umilinţă în Liga 2: „Ei sunt responsabili!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 10:05

Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte umilinţă după umilinţă în Liga 2: „Ei sunt responsabili!

Ionel Dănciulescu a răbufnit

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte” umilinţă după umilinţă
  • Verdictul dur dat de Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte” umilinţă după umilinţă în Liga 2. Fostul mare golgheter al dinamoviştilor e de părere că principalii vinovaţi pentru situaţia actuală sunt cei care au condus clubul în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. Coșmarul pare că nu se mai termină pentru trupa din „Ștefan cel Mare”. După retrogradarea istorică din Liga 1, Dinamo suferă umilință după umilință și în eșalonul secund.

Ionel Dănciulescu a răbufnit după ce Dinamo „trăieşte” umilinţă după umilinţă în Liga 2

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a ajuns la 3 înfrângeri în primul sezon de Liga a 2-a din istoria clubului. După Oțelul Galați și Viitorul Tg. Jiu, Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej. Dănciulescu a vorbit despre vinovaţii pentru situaţia actuală a clubului.

Reclamă

La Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari. Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo.

Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă. D-asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.

Reclamă

Domnul Badea este un om care iubește echipa și pe care o mai ajută din când în când. Are echipă de fotbal din Liga 4, și mai este echipa din Dinamo din Liga 3, care a debutat cu o victorie, astăzi (n.r. – sâmbătă), cu Tunari, scor 2-1.

Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță și prin faptul că a vândut clubul unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile. Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă”, a declarat Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Ovidiu Burcă, în depresie după Dinamo – Unirea Dej 2-3

Ovidiu Burcă a fost complet debusolat după ce Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. „Câinii” au suferit cea de-a 3-a înfrângere din debutul sezonului și s-au „prăbușit” pe locul 17.

Reclamă 4 / 0/3

Deși este extrem de supărat pentru rezultatele umilitoare suferite de echipa sa, Ovidiu Burcă anunță că nu va renunța la luptă, mai ales că era conștient va avea parte de „o misiune aproape imposibilă” când a venit la formația din „Ștefan cel Mare”.

„Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului de la Clinceni.

„E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim. Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii.

Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca”, a declarat Vlad Iacob, după Dinamo – Unirea Dej 2-3.

După Oțelul Galați și Viitorul Tg. Jiu, Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej. „Câinii” au suferit teribil în faza defensivă, iar oaspeții au profitat din plin și au lovit de 3 ori în meciul de la Clinceni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo