Închide meniul

Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap. A ratat incredibil în Farul – Sheriff

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 21:05

Reclamă
Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap. A ratat incredibil în Farul – Sheriff

Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap

Ratarea lui Adrian Mazilu, din Farul - Sheriff / Captură PrimaSport

Adrian Mazilu l-a făcut pe Gică Hagi să își pună mâinile în cap, la partida cu Sheriff Tiraspol, din turul 1 al preliminariilor UEFA Champions League. Băieții lui Gică Hagi au avut mai multe acțiuni ofensive, în primele minute ale partidei, care le-au dat mari emoții elevilor lui Roberto Bordin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătoarea din dubla manșă dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se va duela, în turul al 2-lea preliminar al UEFA Champions League, cu învingătoarea „dublei” dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa.

Adrian Mazilu a ratat din toate pozițiile în startul meciului dintre Farul și Sheriff. Gică Hagi a reacționat, după șansele irosite de tânărul fotbalist

Farul a început partida cu Sheriff pe plan ofensiv, iar chiar din minutul 2 Adrian Mazilu a ratat o ocazie imensă. Jucătorul lui Hagi a scăpat singur cu portarul moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, dar a șutat în piciorul acestuia. În urma acestei ratări, Gică Hagi a reacționat, fiind dezamăgit de execuția tânărului atacant.

Gică Hagi a reacționat, după ratarea lui Adrian Mazilu
Gică Hagi a reacționat, după ratarea lui Adrian Mazilu
A doua ratare a lui Adrian Mazilu, din Farul - Sheriff
A doua ratare a lui Adrian Mazilu, din Farul – Sheriff

În minutul 11 al partidei, același Mazilu a mai scăpat încă odată singur cu Maksym Koval, dar a ales să facă un dribling în plus, în loc să șuteze. Astfel, „marinarii” au ratat două ocazii imense de a deschide scorul în paritda de la Ovidiu.

Bănel Nicoliţă, convins că Farul o poate elimina pe Sheriff

Bănel Nicoliţă este convins că Farul o poate elimina pe Sheriff Tiraspol. Fostul internaţional susţine că trupa lui Gică Hagi este favorită în duelul din primul tur preliminar din Champions League.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a prefaţat duelul dintre Farul şi Sheriff şi a ajuns la concluzia că „marinarii” sunt favoriţi să obţină biletele pentru turul secund preliminar din Champions League.

De asemenea, fostul jucător a declarat că s-ar bucura dacă Gică Hagi va avea preformanţe notabile în acest sezon european, deoarece îi poate un respect deosebit „Regelui”.

„Sunt sigur că au prima şansă, chiar dacă întâlnesc o echipă bună, puternică din punct de vedere financiar. Au cumpărat jucători buni. Dar şansele sunt 60% pentru noi şi 40% pentru Sheriff. Este o echipă bună, care a jucat în Champions League, ştim ce surpriză a făcut pe Bernabeu. Ne aşteptăm la un meci greu, dar mi-aş dori din toată inimă să meargă mai departe domnul Hagi. Îl respect, campionatul l-a câştigat pe merit, şi de ce nu, să ajungă cât mai sus”, a declarat Bănel Nicoliţă, într-un interviu pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Nicoliţă a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Adrian Mazilu la Brighton. Acesta susţine că puştiul de 17 ani este foarte matur în joc, şi astfel ar putea face faţă în Premier League.

„Eu pe Mazilu l-am văzut foarte matur, foarte bun. De ce să nu facă pasul. Are un potenţial mare de tot, l-am văzut că poate să joace chiar şi la echipa naţională”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și