Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, verdict pentru Istvan Kovacs după Liverpool – Real Madrid 2-5: „A avut un 11 metri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 11:25

Adrian Porumboiu, verdict pentru Istvan Kovacs după Liverpool – Real Madrid 2-5: A avut un 11 metri!”

Adrian Porumboiu, verdict pentru Istvan Kovacs după Liverpool - Real Madrid 2-5

Adrian Porumboiu și Istvan Kovacs / Hepta și Profimedia

Adrian Porumboiu, verdict pentru Istvan Kovacs după Liverpool – Real Madrid 2-5! Fostul arbitru FIFA s-a declarat mulțumit de prestația lui Istvan Kovacs, deși consideră că Liverpool ar fi meritat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza, la care face referire Adrian Porumboiu, a avut loc în minutul 53, când Carvajal l-a împins pe Nunez, în careul madrilenilor.

Adrian Porumboiu, verdict pentru Istvan Kovacs după Liverpool – Real Madrid 2-5

Adrian Porumboiu a avut numai cuvinte de laudă pentru Istvan Kovacs, după prestația din meciul Liverpool – Real Madrid, 2-5. Însă, consideră că cei de la Liverpool ar fi meritat o lovitură de pedeapsă, la scorul de 2-3 pentru Real Madrid.

„În general, o prestație bună, chiar spre foarte bună. Numai că, după opinia mea, la 2-3, a avut Liverpool un 11 metri, pe care nu l-a sancționat. Mă rog, așa s-a văzut… dacă n-au intervenit și cei din camera VAR, n-a fost să fie. Dar, după părerea mea, este o împingere care îl scoate din posesia mingii pe jucătorul de la Liverpool.

Până la urmă, cel care răspunde de joc e arbitrul. VAR-ul nu o să răspundă niciodată, pentru că e un adjuvant. N-o să auziți pe nimeni că a găsit VAR-ul vinovat.

Reclamă

A fost un arbitraj bun, nu i-a încurcat cu nimic, a asigurat cursivitate jocului. Acel penalty este doar un subiect de discuție, asta nu înseamnă că micșorează ceva din calitatea arbitrajului. Diferența de scor a fost una destul de evidentă, cu toate că, la 2-3, dacă se marca… dar nu mai comentează nimeni la 2-5.

Important este că se află în lumea bună și trebuie să rămână acolo. Lucrurile pot să fie doar pozitive în ceea ce privește viitorul lui Kovacs. Arbitrează la cel mai înalt nivel.

Faptul că un arbitru este invitat să participe, la un asemenea nivel, este un lucru foarte bun pentru arbitrajul românesc. Dar este o diferență foarte mare între jocurile care se dispută în Champions League și cele din țară. Au o legătură așa… ca între farfuriile zburătoare și mersul cu căruța prin nu știu ce tarlale. Așa apar și greșeli foarte puține de arbitraj. Jocul nu i-a creat niciun fel de probleme, el și-a văzut de treaba lui și a arbitrat”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool – Real Madrid 2-5

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, nu și-a putut explica declinul echipei sale, survenit după marcarea golului de 2-0, din minutul 14.

„Începutul a fost extraordinar, a fost perfect, am jucat exact ce voiam. Toată prima repriză a fost bună, cu excepția golurilor încasate. La primul gol, am fost pasivi, nu am urmărit adversarii. Golul doi e o eroare, nu trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat, 2-2.

La prima fază de la reluare, a fost o minge lungă pe Vinicius. Nu știu sigur dacă a fost fault, dar știu că nu e în regulă cum ne-am apărat. S-a făcut 3-2, ceea ce nu ne poate avantaja când jucăm împotriva unei echipe care e atât de bună pe contraatac.

Apoi nu am reușit să ne revenim. Ei au devenit mai încrezători și au marcat goluri superbe. Unul a fost deviat. Așa a decurs jocul, a fost ciudat. 

Aveam cinci sau șase jucători în defensivă, dar niciunul nu ieșea să blocheze. Asta nu ar trebui să se întâmple. Am fost pasivi. Singurul mod în care poți temporiza un joc este prin păstrarea posesiei, dar noi am pierdut mingi în momente importante la începutul părții secunde. 

Vom merge acolo și vom juca fotbal, va fi o provocare imensă. Până atunci, trebuie să jucăm în Premier League și să învățăm ceva din acest meci”, a spus și Jurgen Klopp.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Porumboiu, verdict pentru Istvan Kovacs după Liverpool – Real Madrid 2-5
  • 72 de ani are Adrian Porumboiu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și