Închide meniul

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool – Real Madrid 2-5: „A fost ciudat! Nu am reușit să ne revenim!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 8:22

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool – Real Madrid 2-5: A fost ciudat! Nu am reușit să ne revenim!”

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool - Real Madrid 2-5

Jurgen Klopp, într-un meci pentru Liverpool / Profimedia

Jurgen Klopp s-a declarat uluit după Liverpool – Real Madrid 2-5! Tehnicianul „cormoranilor” nu și-a putut explica fluctuația de formă a echipei sale, având în vedere că, în debutul meciului, a marcat două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida retur Real Madrid – Liverpool va avea loc miercuri, 15 martie, de la ora 22:00, pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool – Real Madrid 2-5

Jurgen Klopp nu și-a putut explica declinul echipei sale, survenit după marcarea golului de 2-0, din minutul 14.

„Începutul a fost extraordinar, a fost perfect, am jucat exact ce voiam. Toată prima repriză a fost bună, cu excepția golurilor încasate. La primul gol, am fost pasivi, nu am urmărit adversarii. Golul doi e o eroare, nu trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat, 2-2.

La prima fază de la reluare, a fost o minge lungă pe Vinicius. Nu știu sigur dacă a fost fault, dar știu că nu e în regulă cum ne-am apărat. S-a făcut 3-2, ceea ce nu ne poate avantaja când jucăm împotriva unei echipe care e atât de bună pe contraatac.

Reclamă

Apoi nu am reușit să ne revenim. Ei au devenit mai încrezători și au marcat goluri superbe. Unul a fost deviat. Așa a decurs jocul, a fost ciudat. 

Aveam cinci sau șase jucători în defensivă, dar niciunul nu ieșea să blocheze. Asta nu ar trebui să se întâmple. Am fost pasivi. Singurul mod în care poți temporiza un joc este prin păstrarea posesiei, dar noi am pierdut mingi în momente importante la începutul părții secunde. 

Vom merge acolo și vom juca fotbal, va fi o provocare imensă. Până atunci, trebuie să jucăm în Premier League și să învățăm ceva din acest meci”, a declarat Jurgen Klopp, citat de BBC.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, susține că, deși echipa sa s-a impus categoric pe „Anfield”, confruntarea încă nu s-a terminat, partida retur urmând să fie dificilă.

„Nu a fost ușor, mai ales când am văzut cum a început meciul. Nu ne-am pierdut încrederea și ușor, ușor, am preluat controlul mingii, fiind mereu eficienți în față. Vinicius a făcut un joc incredibil. Prima parte din această confruntare a fost bună, dar trebuie să ne gândim că și în retur va trebui săluptăm și să suferim.

M-am gândit la meciul cu Manchester City și am sperat că același lucru se va întâmpla. Într-un final, s-a întâmplat același lucru și chiar mai bine. Am început să marcăm, să creăm pericol și să îmbunătățim aspectul defensiv. Ne-au făcut probleme pe flancul stâng, pentru că Henderson a pătruns de multe ori pe acolo. Apoi ne-am revenit, punându-l pe Valverde în stânga, acesta venind cu mai multă energie.

Cred că Rodrygo a făcut o treabă fantastică în atac și în defensivă.

Lupta nu s-a terminat, Liverpool a suferit în repriza secundă, dar noi am suferit în prima”, a declarat Carlo Ancelotti, la finalul partidei cu Liverpool.

Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și