Închide meniul

„Am fost superiori!”. Xavi, reacţie categorică după Bayern – Barcelona 2-0. Discuţie „aprinsă” cu arbitrul: „I-am zis să fie sincer şi să recunoască”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 8:49

„Am fost superiori!. Xavi, reacţie categorică după Bayern – Barcelona 2-0. Discuţie „aprinsă cu arbitrul: „I-am zis să fie sincer şi să recunoască

Xavi, reacţie categorică după Bayern - Barcelona 2-0

Xavi, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Xavi a avut o reacţie categorică la finalul meciului Bayern – Barcelona, scor 2-0, din faza grupelor Champions League. Antrenorul grupării blaugrana este sigur că jucătorii săi meritau să câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi anunţă că este o creştere evidentă în jocul Barcelonei, ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultimele partide împotriva bavarezilor. Anul trecut, catalanii au cedat cu 0-3 ambele meciuri directe. În 2020 au încasat 8 goluri într-o singură partidă cu campioana Germaniei!

Xavi, reacţie categorică după Bayern – Barcelona 2-0

„Am fost mai buni decât Bayern în multe privințe. Am fost mai buni la aspectul fizic și am dominat în prima parte a jocului. Nu putem să iertam asta, sunt supărat pentru că a fost o zi în care trebuia să câștigăm. Sentimentul a fost foarte bun, e de învățat din asta, dar e greu. Nu am marcat deși am avut șapte ocazii foarte clare. Trebuie să le iei în considerare. Sunt supărat, dar mândru. I-am egalat ca şi nivel. Putem spune că am fost mai buni, dar aici e vorba de cine câștigă. Noi suntem la început de drum, spre deosebire de ei.

Anul trecut au fost superiori, cred că acum suntem mai buni. Am fost cu mult superiori. Dar este Champions League!”, a spus antrenorul Barcelonei la conferinţa de presă, potrivit marca.com.

Tehnicianul catalanilor a vorbit şi despre faza care putea schimba soarta partidei. Pe finalul primei reprize, Alphonso Davies a avut o intervenţie în careu asupra lui Ousmane Dembele, care se putea solda cu penalty. Arbitrul a considerat că nu a fost fault.

Reclamă

„Nu am văzut faza. Toată lumea mi-a zis că a fost penalty. Arbitrul mi-a spus că nu a fost penalty. I-am zis să fie sincer şi să recunoască, dar mi-a spus că nu este”, a declarat Xavi.

Bayern a rezolvat soarta partidei în numai patru minute. Hernandez a deschis scorul în minutul 50, iar Leroy Sane a dublat avantajul la scort timp distanţă. Bavarezii au 6 puncte după primele două meciuri din grupa C. Barcelona şi Inter sunt la egalitate, cu câte 3 puncte. Plzen este ultima, fără punct.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona

Robert Lewandowski a ratat două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona, din grupele UEFA Champions League. Starul polonez a fost foarte aproape să deschidă scorul la Munchen, împotriva fostei sale echipe, mai întâi cu un șut din câțiva metri, apoi cu o lovitură periculoasă de cap la care Neuer a făcut minuni.

Lewandowski a fost extrem de activ încă din primele minute ale confruntării „de foc” dintre Bayern și Barcelona, din etapa a doua a grupelor UCL.

Atacantul catalanilor, plecat de la Bayern în această vară, a ieșit la rampă prima oară în minutul 18, când a fost lansat pe contraac de puștiul Gavi, cu o pasă minunată. „Lewa” a finalizat cu un șut cu șiretul, din voleu, dar mingea a trecut puțin peste transversală, spre ușurarea fanilor nemți.

Robert Lewandowski și-a mai încercat o dată norocul 3 minute mai târziu, la centrarea expediată de Marcos Alonso. Polonezul a reluat cu capul din unghi, dar Manuel Neuer a reușit o paradă miraculoasă și și-a menținut poarta intactă.

Fanii lui Bayern n-au uitat de performanțele fabuloase bifate de Lewandowski în tricoul echipei lor și l-au aplaudat la scenă deschisă înaintea meciului din această seară. Unii dintre suporterii bavarezi i-au dedicat și un banner cu mesajul „Mulțumim, Robert!”. Starul polonez le-a întors favorul și le-a mulțumit pentru căldura cu care l-au primit pe stadionul unde a scris istorie în ultimii ani.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și