Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona! Cum a fost primit starul catalanilor de foștii suporteri

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 22:43 / Actualizat: 17 septembrie 2022, 19:06

Robert Lewandowski, două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona! Cum a fost primit starul catalanilor de foștii suporteri

Robert Lewandowski a ratat două ocazii mari în Bayern - Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul meciului Bayern - Barcelona / Profimedia

Robert Lewandowski a ratat două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona, din grupele UEFA Champions League. Starul polonez a fost foarte aproape să deschidă scorul la Munchen, împotriva fostei sale echipe, mai întâi cu un șut din câțiva metri, apoi cu o lovitură periculoasă de cap la care Neuer a făcut minuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a fost extrem de activ încă din primele minute ale confruntării „de foc” dintre Bayern și Barcelona, din etapa a doua a grupelor UCL.

Robert Lewandowski, două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona

Atacantul catalanilor, plecat de la Bayern în această vară, a ieșit la rampă prima oară în minutul 18, când a fost lansat pe contraac de puștiul Gavi, cu o pasă minunată. „Lewa” a finalizat cu un șut cu șiretul, din voleu, dar mingea a trecut puțin peste transversală, spre ușurarea fanilor nemți.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA

Robert Lewandowski și-a mai încercat o dată norocul 3 minute mai târziu, la centrarea expediată de Marcos Alonso. Polonezul a reluat cu capul din unghi, dar Manuel Neuer a reușit o paradă miraculoasă și și-a menținut poarta intactă.

Reclamă

Fanii lui Bayern n-au uitat de performanțele fabuloase bifate de Lewandowski în tricoul echipei lor și l-au aplaudat la scenă deschisă înaintea meciului din această seară. Unii dintre suporterii bavarezi i-au dedicat și un banner cu mesajul „Mulțumim, Robert!”. Starul polonez le-a întors favorul și le-a mulțumit pentru căldura cu care l-au primit pe stadionul unde a scris istorie în ultimii ani.

Robert Lewandowski a fost aclamat de suporterii lui Bayern înaintea meciului din Champions League
Robert Lewandowski, aplaudat de fanii lui Bayern / Profimedia

Lewandowski se simte excelent în tricoul Barcei. Super-atacantul de 34 de ani a marcat 9 goluri în numai 6 meciuri disputate pentru formația catalană. Polonezul a reușit un hat-trick în meciul cu Viktoria Plzen, câștigat de trupa lui Xavi cu 5-1 în prima rundă a grupelor UEFA Champions League.

La 34 de ani şi 17 zile, Robert Lewandowski a devenit cel mai în vârstă jucător care a debutat cu gol la Barcelona, în UEFA Champions League. Polonezul l-a depăşit pe Henrik Larsson care o făcea împotriva lui Celtic la 32 de ani şi 360 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Thomas Muller, savuros înaintea duelului „de foc” Bayern – Barcelona

Thomas Muller a fost savuros înainte de Bayern – Barcelona. Atacantul de 33 de ani s-a amuzat la conferinţa de presă premergătoare meciului în care Lewandowski va fi inamicul public numărul 1. Muller a dezvăluit ce glume se fac în vestiar.

Sadio Mane, cel care trebuie să-l facă uitat pe Robert Lewandowski, i-a cerut lui Muller să nu uite că fostul golgheter al lui Bayern îi va fi rival.

Mane îmi tot spune, de 10 zile, să am grijă şi să nu îi pasez, din greşeală, lui Lewandowski. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să nu ne concentrăm prea mult asupra lui Lewy!

Conexiunea dintre noi s-a dezvoltat de-a lungul anilor. Totuşi, acum avem jucători flexibili în atac şi nu mai avem acel punct fix. Adversarii nu ştiu care este este atacantul nostru, dar noi trebuie să îl scoatem în evidenţă„, a declarat Thomas Muller, potrivit marca.com.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League