Închide meniul

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 15:21

Reclamă
„Am planul făcut Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

Antrenorul Sprtei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB

Darius Olaru, în timpul meciului Sparta Praga - FCSB/ Profimedia

Antrenorul Spartei Praga a făcut un anunţ clar, înaintea returului cu FCSB. Lars Friis a transmis că şi-a făcut deja planul, pentru duelul „de foc” din Ghencea, cu campioana Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur, disputat în Cehia, Sparta Praga şi FCSB au remizat, scor 1-1. Returul se va disputa marţi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB

Lars Friis nu se teme de returul cu FCSB şi a oferit declaraţii despre duelul cu roş-albaştrii, după victoria Spartei Praga din campionat, 2-1 cu Bohemians.

Friis a subliniat faptul că a menajat mai mulţi jucători, mărturisind că şi-a făcut deja o strategie clară pentru duelul retur din Ghencea.

„Am în minte felul în care va arăta meciul din România și am pregătit deja un plan pe care nu îl voi dezvălui. Mâine (n.r. luni, 12 august) vom pleca spre București și este clar că va trebui să ne gândim la cine va juca, bineînțeles vom ține cont și de nivelul oboselii.

Reclamă
Reclamă 4

De exemplu, Victor Olatunji nu ar fi putut juca întreaga partidă azi, iar cu FCSB să joace alte 90 de minute. Sunt fericit că azi (sâmbătă, 10 august) am jucat total diferit față de felul în care am făcut-o marți (6 august, în turul cu FCSB)”, a declarat Lars Friis, conform isport.besk.cz.

Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta

Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta, sunt David Miculescu şi Ştefan Târnovanu. Atacantul campioanei României l-a supărat pe patronul Gigi Becali în partida din prima manşă a turului 3 preliminar UEFA Champions League.

David Miculescu a fost certat de patronul FCSB-ului la finalul meciului de la Praga. Gigi Becali i-a reproşat atacantului său că nu i-a pasat lui Darius Olaru, în momentul în care FCSB a avut o şansă bună de a marca. În ceea ce îl priveşte pe Ştefan Târnovanu a greşit şi el la golul cehilor, iar Becali crede că portarul a avut emoţii.

Reclamă

„Eu cred că nu avem experiență europeană încă și cred că de emoții. Târnovanu nu face el așa ceva. Nu poți să faci așa ceva decât dacă ai emoții.

Nici nu știi ce să faci, îl bagi pe Vlad, ți-e teamă că și ăsta face. Nu ai ce să faci. N-ai încredere nici în Vlad. Dacă ai avea încredere în Vlad, l-ai băga pe Vlad.

Trebuie să nu mai greșească Târnovanu. Pe Ștefănescu l-am luat, nimic.

David Miculescu a intrat acolo în careu. A fredonat-o acolo, tiridiri, tiridiri. Băi, n-ai minte? Pasai doi metri în spate şi o băga Olaru în poartă? Erau doi oameni acolo”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:10

UEFA a decis cine va arbitra FCSB – Sparta Praga! Brigadă din Danemarca la meciul de pe stadionul „Steaua”

16:40

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!”

16:34

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

16:27

Serbia este campioană olimpică la polo, după o finală colosală cu Croaţia

15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

LIVE SCOREHoraţiu Moldovan e ACUM titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și