Închide meniul

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

Alex Masgras Publicat: 6 august 2024, 23:38

Reclamă
„Băi, n-ai minte? Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo

Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: "A fredonat-o acolo"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta, sunt David Miculescu şi Ştefan Târnovanu. Atacantul campioanei României l-a supărat pe patronul Gigi Becali în partida din prima manşă a turului 3 preliminar UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat la Praga, scor 1-1. Dawa a deschis scorul, dar formaţia roş-albastră a fost egalată de Olatunji, în minutul 78. FCSB a scăpat de o înfrângere în prelungiri, atunci când golul lui Karinen din minutul 90+3 a fost anulat.

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

David Miculescu a fost certat de patronul FCSB-ului la finalul meciului de la Praga. Gigi Becali i-a reproşat atacantului său că nu i-a pasat lui Darius Olaru, în momentul în care FCSB a avut o şansă bună de a marca. În ceea ce îl priveşte pe Ştefan Târnovanu a greşit şi el la golul cehilor, iar Becali crede că portarul a avut emoţii.

„Eu cred că nu avem experiență europeană încă și cred că de emoții. Târnovanu nu face el așa ceva. Nu poți să faci așa ceva decât dacă ai emoții.

Nici nu știi ce să faci, îl bagi pe Vlad, ți-e teamă că și ăsta face. Nu ai ce să faci. N-ai încredere nici în Vlad. Dacă ai avea încredere în Vlad, l-ai băga pe Vlad.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să nu mai greșească Târnovanu. Pe Ștefănescu l-am luat, nimic.

David Miculescu a intrat acolo în careu. A fredonat-o acolo, tiridiri, tiridiri. Băi, n-ai minte? Pasai doi metri în spate şi o băga Olaru în poartă? Erau doi oameni acolo”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Cu toate acestea, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa mai multor jucători de la FCSB şi i-a felicitat pentru prestaţia de la Praga, fiind convins că echipa sa va obţine calificarea în play-off:

Reclamă

„Băluţă mi-a plăcut. Mijlocul terenului, fundaşii centrali extraordinari. Radunovic extraordinar. Chiar şi Creţu, chiar dacă a greşit acolo.

O să îi spulberăm pe toţi. Nu au curaj, trebuie să prindă puţină încredere. Maccabi e echipă mai bună decât Sparta. E echipă care pasa mai bine, cu mai multă calitate”, a mai spus Gigi Becali.

Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5

Sparta Praga – FCSB 1-1 a fost LIVE TEXT pe AS.ro, în prima manşă a turului 3 preliminar UEFA Champions League. Campioana României a deschis scorul în minutul 61, prin Dawa, dar a fost egalată în minutul 78, după golul marcat de Olatunji.

În minutul 90+3, Sparta Praga a băgat pentru a doua oară mingea în poartă, dar VAR a intervenit şi a anulat golul pentru un fault asupra lui Ngezana. Returul are loc săptămâna viitoare, la Bucureşti.

SPARTA PRAGA (3-4-3): Vindahl – Vitik, Ross, Sorensen – Preciado, Laci (cpt.), Kairinen, Rynes – Birmancevic, Kuchta, Haraslin
Rezerve: Vorel, Surovcik – Imanol, Solbakken, Olatunji, Pavelka, Tuci, Danek, Sadilek, Pesek, Wiesner, E. Krasniqi
Absent: Panak (accidentat)
Antrenor Lars Friis

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru – Băluță, Olaru (cpt.), Miculescu – Daniel Popa
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Kiki, Ștefănescu, Edjouma, Antwi, Chiricheș, Baeten, Alhassan, Luis Phelipe
Absent: Octavian Popescu, Alexandru Pantea (accidentați)
Antrenor Elias Charalambous

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:27

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

22:58

Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 4 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 5 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti! 6 „Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei
Citește și