Închide meniul

Andrei Burcă, încrezător înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan: „Nu trebuie să mai facem paşi greşiţi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2022, 21:49

Andrei Burcă, încrezător înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan: „Nu trebuie să mai facem paşi greşiţi

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

Andrei Burcă este încrezător înainte de partida retur dintre CFR Cluj şi Pyunik Erevan, din primul tur preliminar de Champions League. Fundaşul consideră că o eventuală eliminare ar fi un dezastru pentru club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se va duela cu Pyunik Erevan miercuri seara. Partida tur dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, meci în care campionii României au ratat ocazii uriaşe.

Andrei Burcă, încrezător înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan

Andrei Burcă se simte 100% pregătit de duelul din preliminariile Champions League. Fundaşul campioanei a declarat că înfrângerea din Supercupa României, contra celor de la Sepsi, nu trebuie să se mai repete şi miercuri seara, în faţa celor de la Pyunik.

„Suntem conştienţi de importanţa meciului de mâine. Pyunik este un adversar incomod, am simţit asta pe propria piele la Erevan. În acelaşi timp ştim că totul depinde de noi. Trebuie să fim mai concentraţi, mai atenţi la ocaziile pe care le avem. Pentru că asta a făcut diferenţa în tur când nu am reuşit să marcăm.

Suntem puţin dezamăgiţi şi trişti pentru că am pierdut Supercupa României, am fost învinşi pentru prima oară în acest sezon. În acelaşi timp îi văd foarte motivaţi pe colegi. Trebuie să ne dea de gândit înfrângerea, nu trebuie să mai facem paşi greşiţi pentru că suntem la campioana României şi aici pretenţiile sunt foarte mari”, a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă.

Reclamă

Andrei Burcă a mai spus că în meciul tur, CFR Cluj a fost lipsită de şansă, deoarece Pyunik a făcut un joc slab. Astfel, în meciul din Gruia, clujenii vor fi pregătiţi 100% pentru a profita de şansele create.

„Ar fi ceva supărător să nu mergem mai departe pentru că suntem conştienţi că plecăm cu prima şansă. În tur ne-a lipsit doar golul. Am făcut un meci OK atunci, adversarii nu prea au ajuns la poarta noastră. Mâine trebuie să reuşim acelaşi lucru, să nu le dăm nicio şansă să marcheze.

Iar noi la prima ocazie să reuşim să marcăm pentru că astfel se va deschide şi adversarul. Ştim că şi mâine adversarii vor încerca să se apere foarte bine şi vor încerca să plece pe contraatac. Dar noi trebuie să fim pregătiţi şi concentraţi”, a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă de dinaintea partidei CFR Cluj – Pyunik Erevan.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a făcut nopți albe înainte de CFR Cluj – Pyunik

Antrenorul campioanei României spune că nu mai doarme bine de când echipa sa a început meciurile oficiale.

„Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine. Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale. În meciurile amicale, te concentrezi, dar parcă dormi mai liniştit. La oficiale, presiunea e mai mare. Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Pyunik.

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și