Închide meniul

Antrenorul Spartei Praga, verdict despre arbitrul de la meciul cu FCSB, din Ghencea: „Nu a făcut greșeli!”

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 9:39

Reclamă
Antrenorul Spartei Praga, verdict despre arbitrul de la meciul cu FCSB, din Ghencea: Nu a făcut greșeli!”

Antrenorul Spartei Praga, verdict despre arbitrul de la meciul cu FCSB, din Ghencea

Profimedia

Antrenorul Spartei Praga a venit cu un verdict despre arbitrul de la meciul cu FCSB, din Ghencea. Lars Friis a vorbit deschis despre oficialul care a condus, de la centru, partida retur a „dublei” din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu danezul Morten Krogh la centru, FCSB a fost eliminată din Liga Campionilor de Sparta Praga, după 2-3 pe Ghencea. În cadrul partidei, arbitrul a luat o serie de decizii cotroversate.

Antrenorul Spartei Praga, verdict despre arbitrul de la meciul cu FCSB, din Ghencea

Încă din primele minute ale partidei, Morten Krogh a devenit „inamicul numărul 1” pe stadionul „Steaua”.

Întrebat la finalul partidei despre prestația centralului, antrenorul de la Sparta Praga a avut doar cuvinte de laudă pentru compatriotul său.

”Mă bucur că a fluierat finalul. A lăsat jocul să curgă, nu a făcut greșeli. A dat cartonașe doar când a trebuit, a fluierat faulturile doar când a trebuit. A lăsat jocul liber. Mi-a plăcut stilul lui”, a declarat Lars Friis, citat de Idnes.

Reclamă
Reclamă

Verdictul specialistului, după fazele controversate din FCSB – Sparta Praga

Verdictul specialistului, după fazele controversate din returul dintre FCSB şi Sparta Praga, nu a întârziat să apară. Constantin Zotta este de părere că arbitrul danez a luat anumite decizii în favoarea campioanei Cehiei.

„Sincer, și mie mi-a lăsat aceeași impresie, că la anumite situații la limită deciziile au fost în favoarea echipei Sparta Praga. Cel mai important moment mi s-a părut faultul din prima repriză asupra lui Olaru. Mi s-a părut un fault evident în care adversarul intră direct în Olaru, iar căderea lui Olaru este cauzată de această intrare, care este cu o forță foarte mare. Din ce am văzut, a fost în suprafața de pedeapsa.

Eu cred că acolo se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsa. Intrarea a fost cu forță mare, l-a dărâmat pe Olaru. Acolo am văzut o atitudine reactivă imediată a arbitrului. Jucătorii FCSB-ului au reacționat într-un fel, iar arbitrul a intervenit imediat și a acordat două cartonașe galbene. Cred că au fost câteva decizii împotriva FCSB-ului.

Reclamă

Penalty-ul neacordat îl consider o greșeală mare a arbitrului, dar cred că aici au greșit și cei de la FCSB. Ei se așteptau la această manieră, știau cine arbitrează, știau legăturile cu Sparta Praga, cu antrenorul danez, cu jucătorii danezi. Reacția jucătorilor din teren trebuia să reprezinte o presiune permanentă asupra arbitrului prin care să-l oprească să nu ia decizii împotriva lor.

Avem exemplul Barcelonei, cu presiunea jucătorilor asupra arbitrului, dar nu agresiv, nu cu mâini, fără să se înjure, fără gesturi. Ăla a fost un corner evident, la ultima fază. A fost în fața lui. Acolo s-a văzut o rea voință, s-a văzut ceva”, a declarat Constantin Zotta, conform primasport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și