Închide meniul

Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi despre viitorul lui Kylian Mbappe la PSG: „Încercăm să facem ceva”

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 23:54

Reclamă
Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi despre viitorul lui Kylian Mbappe la PSG: „Încercăm să facem ceva

Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi despre viitorul lui Kylian Mbappe la PSG

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe / Profimedia

Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi despre viitorul lui Kylian Mbappe la PSG. Prezent la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League, acolo unde campioana din Ligue 1 a fost repartizată în „grupa morţii”, preşedintele parizienilor a vorbit despre viitorul starului de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Telenovela” Mbappe se apropie de final, cel puţin pentru moment. Preşedintele lui PSG a vorbit despre situaţia atacantului şi a dat semne că formaţia pariziană se pregăteşte pentru noi negocieri cu Mbappe.

Anunţul lui Nasser Al-Khelaifi despre viitorul lui Kylian Mbappe la PSG: „Încercăm să facem ceva”

Kylian Mbappe a fost în centrul atenţiei în această vară. Atacantul de 24 de ani a refuzat prelungirea contractului care expiră la finalul acestui sezon şi a fost exclus din lotul parizienilor. Revenit în lotul lui PSG, Mbappe se pare că va juca până la urmă în tricoul campioanei din Ligue 1 şi în acest sezon, dar rămâne un mare semn de întrebare legat de ce va face din vara viitoare.

Nasser Al-Khelaifi a fost prezent la tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League şi a dat de înţeles că PSG se pregăteşte să negocieze cu Mbappe un nou contract. Cu toate acestea, Al-Khelaifi a surprins şi a declarat că este pregătit şi pentru un refuz:

„Kylian este jucătorul lui PSG. Am avut discuţii foarte bune cu Kylian, este un jucător magnific. Am vorbit şi cu restul familiei. Mai sunt 24 de ore rămase din perioada de transferuri. O să muncim, încercăm să facem ceva. Dacă putem, de ce nu? Dacă nu, suntem pregătiţi. Suntem bine. Prelungirea contractului? Nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de goal.com.

Reclamă

„Grupa morţii” din UEFA Champions League! PSG şi Kylian Mbappe vor avea o misiune complicată

PSG, finalista ediţiei din 2020, va avea parte de o misiune complicată în faza grupelor UEFA Champions League. Parizienii au rămas fără Neymar şi Lionel Messi în această vară, iar viitorul lui Kylian Mbappe la formaţia de pe Parc des Princes este în continuare sub semnul întrebării.

Obiectivul campioanei din Ligue 1 rămâne câştigarea trofeului UEFA Champions League, dar oamenii lui Luis Enrique vor avea parte de o misiune dificilă în faza grupelor. Finalista din 2020, care a pierdut ultimul act de la Lisabona cu Bayern Munchen, face parte din Grupa F, grupă din care mai fac parte Borussia Dortmund, AC Milan şi Newcastle.

Borussia Dortmund, vicecampioana din Bundesliga, echipă care a pierdut titlul în ultima etapă a sezonului trecut, încearcă să îşi ia revanşa în acest sezon, după eliminarea din optimile de finală în faţa lui Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

AC Milan, ocupanta locului 4 în Serie A sezonul trecut şi semifinalistă în UEFA Champions League, este echipa din urna a treia repartizată în Grupa F. Echipa lui Stefano Pioli a ratat calificarea în finala de la Istanbul, după ce a pierdut în faţa rivalei din oraş, Inter. AC Milan (şapte titluri) şi Borussia Dortmund (un titlu) sunt singurele echipe din Grupa F care au mai câştigat Liga Campionilor.

Din urna a patra a venit revelaţia sezonului trecut din Premier League, Newcastle. „Coţofenele” au revenit după 20 de ani în grupele UEFA Champions League, iar oamenii lui Eddie Howe sunt mai motivaţi ca oricând pentru a continua forma arătată sezonul trecut în Premier League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și