Închide meniul

„Grupa morţii” din UEFA Champions League! PSG şi Kylian Mbappe vor avea o misiune complicată în Grupa F

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 20:28

Reclamă
„Grupa morţii din UEFA Champions League! PSG şi Kylian Mbappe vor avea o misiune complicată în Grupa F

"Grupa morţii" din UEFA Champions League

Kylian Mbappe, în UEFA Champions League / Profimedia

„Grupa morţii” din UEFA Champions League! Joi a avut loc tragerea la sorţi de la Monaco, iar echipele din Grupa F se pot considera ghinioniste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG, Borussia Dortmund, AC Milan şi Newcastle se vor lupta pentru cele două locuri care vor duce în optimile de finală din UEFA Champions League.

„Grupa morţii” din UEFA Champions League! PSG şi Kylian Mbappe vor avea o misiune complicată

PSG, finalista ediţiei din 2020, va avea parte de o misiune complicată în faza grupelor UEFA Champions League. Parizienii au rămas fără Neymar şi Lionel Messi în această vară, iar viitorul lui Kylian Mbappe la formaţia de pe Parc des Princes este în continuare sub semnul întrebării.

Obiectivul campioanei din Ligue 1 rămâne câştigarea trofeului UEFA Champions League, dar oamenii lui Luis Enrique vor avea parte de o misiune dificilă în faza grupelor. Finalista din 2020, care a pierdut ultimul act de la Lisabona cu Bayern Munchen, face parte din Grupa F, grupă din care mai fac parte Borussia Dortmund, AC Milan şi Newcastle.

Reclamă

Borussia Dortmund, vicecampioana din Bundesliga, echipă care a pierdut titlul în ultima etapă a sezonului trecut, încearcă să îşi ia revanşa în acest sezon, după eliminarea din optimile de finală în faţa lui Chelsea.

AC Milan, ocupanta locului 4 în Serie A sezonul trecut şi semifinalistă în UEFA Champions League, este echipa din urna a treia repartizată în Grupa F. Echipa lui Stefano Pioli a ratat calificarea în finala de la Istanbul, după ce a pierdut în faţa rivalei din oraş, Inter. AC Milan (şapte titluri) şi Borussia Dortmund (un titlu) sunt singurele echipe din Grupa F care au mai câştigat Liga Campionilor.

Din urna a patra a venit revelaţia sezonului trecut din Premier League, Newcastle. „Coţofenele” au revenit după 20 de ani în grupele UEFA Champions League, iar oamenii lui Eddie Howe sunt mai motivaţi ca oricând pentru a continua forma arătată sezonul trecut în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa F este, de departe, cea mai echilibrată grupă din acest sezon din UEFA Champions League. Chiar dacă PSG păstrează statul de favorită, toate cele patru echipe sunt îndreptăţite înaintea debutului în competiţie să spere la unul din cele două locuri care asigură calificarea în optimile de finală UEFA Champions League.

Grupele UEFA Champions League 2023/24

Grupa A: Bayern Munchen, Manchester United, FC Copenhaga, Galatasaray.

Grupa B Sevilla, Arsenal, PSV Eindhoven, Lens.

Grupa C: Napoli, Real Madrid, Braga, Union Berlin.

Grupa D: Benfica, Inter, Salzburg, Real Sociedad.

Grupa E: Feyenoord, Atletico Madrid, Lazio, Celtic.

Grupa F: PSG, Borussia Dortmund, AC Milan, Newcastle.

Reclamă

Grupa G: Manchester City, Leipzig, Steaua Roşie Belgrad, Young Boys.

Grupa H: Barcelona, Porto, Shakthar Donetsk, Antwerp.

Care va fi programul grupelor din UEFA Champions League:

Etapa 1: 19-20 septembrie
Etapa 2: 3-4 octombrie
Etapa 3: 24-25 octombrie
Etapa 4: 7-8 noiembrie
Etapa 5: 28-29 noiembrie
Etapa 6: 12-13 noiembrie

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și