Închide meniul

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2024, 15:13

Reclamă
Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

Arsenal - PSG şi Leverkusen - AC Milan LIVE SCORE

PSG, Arsenal, Leverkusen, AC Milan / Colaj Profimedia

Meciurile Arsenal – PSG şi Bayer Leverkusen – AC Milan vor fi transmise în format LIVE SCORE, în etapa a doua a grupei principale din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nouă meciuri vor avea loc marţi seară. Primele dueluri vor începe la ora 19:45: Salzburg – Brest şi Stuttgart – Sparta Praga.

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Programul complet al zilei din UEFA Champions League

De la ora 22:00 vor avea loc atracţiile principale ale serii. PSG merge pe Emirates pentru un duel extrem de interesant cu Arsenal. Partida de la Londra pune faţă în faţă doi antrenori spanioli, Mikel Arteta şi Luis Enrique.

Arsenal vine după victoria de pe teren propriu din Premier League cu Leicester, scor 4-2, în timp ce PSG s-a impus cu 3-1 în meciul de acasă cu Rennes, din Ligue 1. În primul meci al sezonului european, „tunarii” au remizat pe terenul celor de la Atalanta, scor 0-0, în timp ce PSG a câştigat la limită duelul cu Girona, scor 1-0.

De la 22:00 va începe şi meciul Bayer Leverkusen – AC Milan. Jucătorii lui Xabi Alonso vin după victoria entuziasmantă din prima etapă, de la Feyenoord, când s-au impus cu 4-0. AC Milan a debutat cu stângul pe plan european, după ce a pierdut meciul de pe teren propriu cu Liverpool, scor 1-3.

Reclamă
Reclamă

Meciurile de marţi din UEFA Champions League

19:45

22:00

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

Atacantul francez Kylian Mbappe, accidentat la coapsa stângă săptămâna trecută în La Liga, a revenit în lotul lui Real Madrid pentru deplasarea la Lille, pentru meciul de miercuri din a doua etapă a Ligii Campionilor, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Căpitanul echipei Franţei, despre care se zvonea că va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni, apare în lista oficială comunicată luni pe X de clubul madrilen.

Mbappe, care a ratat duminică derby-ul Madrid-ului împotriva lui Atletico (1-1), nu s-a mai antrenat cu lotul după accidentarea de la la finalul meciului cu Alaves (3-2) de marţea trecută.

Potrivit presei sportive din Spania, Mbappe va face deplasarea la Lille, însă marţi se va lua o decizie în privinţa posibilei sale introduceri pe teren. La Lille evoluează fratele său mai mic, Ethan.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

17:40

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

17:28

Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea disputei cu PAOK: „Va fi un cu totul alt meci”! Ce a spus despre echipa greacă

17:16

El este arbitrul-culturist din Liga 1! Cum arată la 47 de ani

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și