Închide meniul

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 19:51

Reclamă
Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe şi Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe. Potrivit celor de la Real Madrid, care vor juca săptămâna aceasta în deplasare cu Lille, în grupa principală din UEFA Champions League, starul francez face parte din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în urma accidentării suferite în urmă cu o săptămână, în timpul meciului cu Alaves, se vorbea în Spania despre o absenţă a francezului de aproximativ trei săptămâni, acesta va face deplasarea în Franţa.

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

Atacantul francez Kylian Mbappe, accidentat la coapsa stângă săptămâna trecută în La Liga, a revenit în lotul lui Real Madrid pentru deplasarea la Lille, pentru meciul de miercuri din a doua etapă a Ligii Campionilor, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

Căpitanul echipei Franţei, despre care se zvonea că va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni, apare în lista oficială comunicată luni pe X de clubul madrilen.

Reclamă
Reclamă

Mbappe, care a ratat duminică derby-ul Madrid-ului împotriva lui Atletico (1-1), nu s-a mai antrenat cu lotul după accidentarea de la la finalul meciului cu Alaves (3-2) de marţea trecută.

Potrivit presei sportive din Spania, Mbappe va face deplasarea la Lille, însă marţi se va lua o decizie în privinţa posibilei sale introduceri pe teren. La Lille evoluează fratele său mai mic, Ethan.

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Kylian Mbappé i-a adus un omagiu lui Antoine Griezmann, după ce vicecăpitanul francez şi-a anunţat retragerea internaţională.

Reclamă

Numit căpitan al echipei naţionale a Franţei în martie 2023, în urma Cupei Mondiale din 2022 şi a retragerii internaţionale a lui Hugo Lloris, Kylian Mbappé a postat pe Instagram un mesaj în onoarea lui Antoine Griezmann: „Un jucător excepţional care îşi încheie cariera cu echipa naţională a Franţei. Unul dintre cei mai importanţi jucători din epoca modernă a echipei noastre naţionale”, a scris atacantul de la Real Madrid, notează news.ro.

„Îţi mulţumesc pentru amintirile de neuitat pe care ni le-ai oferit, ai purtat această echipă timp de ani de zile şi ai contribuit enorm la aducerea ei în vârf cu multe titluri”, a adăugat Kylian Mbappé.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 0-1. Zortea a dat lovitura! Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari! Răzvan Marin e rezervă

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

22:07

PAS Lamia – Panserraikos 1-2! Spectacol total în Super Liga Greciei

21:50

VIDEOCristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan! Nu a înțeles cum nu a reușit să înscrie

21:45

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Unirea Slobozia 2-0. Oltenii atacă podiumul Ligii 1!

21:45

LIVE VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Sadio Mane a deschis scorul! Cristiano Ronaldo, gol anulat!

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și