Închide meniul

PSG – Barcelona 2-3 şi Atletico – Borussia 2-1. Catalanii, revenire de senzaţie la Paris! Atleti, victorie la limită cu Dortmund

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 23:55

PSG – Barcelona 2-3 şi Atletico – Borussia 2-1. Catalanii, revenire de senzaţie la Paris! Atleti, victorie la limită cu Dortmund

PSG - Barcelona 2-3 şi Atletico - Borussia 2-1. Catalanii, revenire de senzaţie la Paris! Atleti, victorie la limită cu Dortmund

PSG - Barcelona şi Atletico - Borussia / Colaj Profimedia

Meciurile Atletico Madrid – Borussia Dortmund și PSG – Barcelona au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. A doua seară a sferturilor de finală UEFA Champions League a produs din nou spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona s-a impus cu 3-2 pe Parc des Princes în meciul tur cu PSG, în timp ce Atletico Madrid a câştigat cu 2-1 duelul de pe teren propriu cu Borussia Dortmund.

PSG – Barcelona şi Atletico – Borussia LIVE SCORE

Barcelona a deschis scorul în minutul 37 prin Raphinha. Imediat după pauză, PSG a reuşit să întoarcă rezultatul în doar 3 minute, graţie reuşitelor lui Dembele şi Vitinha. În minutul 62, Raphinha a reuşit dubla, după o pasă de geniu a lui Pedri, după care Christensen a dat lovitura în minutul 77.

Fluier final PSG – Barcelona 2-3! 

Fluier final Atletico – Borussia 2-1!

Reclamă

Min. 81:  Atletico – Borussia 2-1! Haller a redus din diferenţă cu un şut superb, din întoarcere.

Min. 77: PSG – Barcelona 2-3! Andreas Christensen a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului mic, iar catalanii conduc din nou.

Min. 62: PSG – Barcelona 2-2. Raphinha a rreuşit dubal, după ce a primit o pasă genială de la Pedri.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: PSG – Barcelona 2-1! Parizienii au întors rezultatul în doar trei minute, după ce Vitinha a înscris la capătul unei faze superbe.

Min. 48: PSG – Barcelona 1-1! Ousmane Dembele a marcat cu o torpilă împotriva fostei echipe, din interiorul careului, direct sub transversală.

Min. 37: PSG – Barcelona 0-1! Raphinha a deschis scorul pe Parc des Princes, după o centrare superbă a lui Yamal, care l-a făcut pe Donnarumma să iasă greşit din poartă.

Min. 32: Atletico – Borussia 2-0! Lino a majorat diferenţa, după o nouă eroare în apărarea lui BVB. Antoine Griezmann şi-a trecut în cont pasa decisivă.

Min. 4: Atletico – Borussia 1-0! Rodrigo de Paul a profitat de o gafă uluitoare în defensiva nemţilor şi a deschis scorul.

Min. 1: Au început meciurile PSG – Barcelona şi Atletico Madrid – Borussia Dortmund.

Echipele de start PSG – Barcelona

Reclamă

PSG (4-3-3): Donnarumma – Mendes, Marquinhos, Hernandez, Beraldo – Lee, Ruiz, Vitinha – Asensio, Dembele, Mbappe.
Antrenor: Luis Enrique

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – Roberto, De Jong, Gundogan – Yamal, Raphinha, Lewandowski
Antrenor: Xavi

Echipele de start în Atletico Madrid – Borussia Dortmund

Atletico (3-5-2): Oblak – Azpilicueta, Witssel, Gimenez – Molina, Llorente, Koke, De Paul, Lino – Griezmann, Morata.
Antrenor: Diego Simeone

Borussia (4-2-3-1): Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can – Sancho, Nmecha, Adeyemi – Fullkrug.
Antrenor: Edin Terzic

Atletico – Borussia Dortmund

Echipele probabile:

Atletico Madrid: Oblak – Witsel, Gimenez, Reinildo – Molina, Llorente, Koke, De Paul, Lino – Griezmann, Morata

Antrenor: Diego Simeone

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can, Brandt – Sancho, Fullkrug, Adeyemi

Antrenor: Edin Terzic

Înainte de această partidă, Atletico Madrid vine după victoria cu Villarreal, scor 2-1, din La Liga. De cealaltă parte, Borussia Dortmund a fost învinsă cu 0-1 de Stuttgart, în ultima partidă jucată.

Ultimele întâlniri directe dintre cele două formații a avut loc în anul 2018, tot în UEFA Champions League. Atunci, cele două formații au fost în aceași grupă, iar ambele și-au câte o victorie (2-0 Atletico și 4-0 Borussia).

PSG – Barcelona

Echipele probabile:

PSG: Donnarumma – Zaire-Emery, Marquinhos, Mendes, Hernandez – Ferreira, Ugarte, Fabian – Dembele, Mbappe, Barcola

Antrenor: Luis Enrique

Barcelona: Ter Stegan – Kounde, Araunjo, Cubarsi, Cancelo – De Jong, Christensen, Gundogan – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Antrenor: Xavi

Duelul de la Paris se anunță unul extrem de interesant. Înainte de acest meci, PSG vine după un 1-1 cu Clermont, în Ligue 1. Totuși, în acea partidă Luis Enrique a contat pe echipa de rezerve.

De cealaltă parte, catalanii lui Xavi au trecut cu scorul de 1-0 de Las Palmas, în ultima etapă de La Liga.

Cele două formații s-au întâlnit și în anul 2021, în faza optimilor din UEFA Champions League. Parizienii se calificau atunci, după 5-2, la general (4-1 și 1-1).

Xavi, înaintea dublei cu PSG: „Avem în ADN Barcelona”

Xavi a comentat declaraţiile făcute de Luis Enrique înaintea dublei din sferturile de finală UEFA Champions League dintre PSG şi Barcelona. Cu toate acestea, el a avut o reacţie elegantă, şi a subliniat cum patru antrenori care au ajuns cu echipele lor în sferturile Ligii Campionilor au Barcelona în ADN:

„Am văzut ce a spus. Este Luis Enrique. Îl cunoașteți. Am o relație foarte bună cu el. Tot respectul. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume și are o echipă făcută pentru a câștiga Liga Campionilor. Amândoi căutăm același lucru.

Putem să presupunem că Luis Enrique, Pep, Arteta și noi avem în ADN Barcelona. Patru antrenori cu Barcelona în ADN în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Acest ADN ne identifică și ne face mândri”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și