Închide meniul

„Bă, gata, să se retragă trofeul!” Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

Publicat: 2 iunie 2024, 12:12

Reclamă
„Bă, gata, să se retragă trofeul! Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a venit cu o propunere neașteptată, după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League. Jucătorii lui Carlo Ancelotti au învins-o pe Borussia Dortmund, scor 2-0, și au devenit pentru a 15-a oară campionii Europei. Este record absolut!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului a analizat ce s-a întâmplat în finala de pe Wembley și s-a amuzat. MM știe care este singurul mod prin care Real Madrid poate fi oprită în „competiția stelelor”.

Mihai Stoica, propunere neașteptată după ce Real Madrid a câștigat finala Champions League

Real Madrid are mai multe trofee decât au, adunat, AC Milan și Bayern. Acestea sunt principalele urmăritoare în clasamentul celor mai titrate echipe din Liga Campionilor, cu 7, respectiv 6 trofee.

Vorbim despre Kroos şi, mergând aşa la ce vorbeam înainte de a începe meciul, Real Madrid fost bună cu Cristiano Ronaldo, fără el, cu Benzema şi fără Benzema, cu Vinicius, dar să vedem fără Kroos, că e un numitor comun la toate trofeele câştigate. Să vedem şi fără el.

Fără Vinicius nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, dar gheaţa a spart-o Carvajal cu capul din centrarea lui Kroos. Vreau şi eu să-i cobesc, să se întâmple ceva, să se retragă trofeul. Bă, gata, de acum se joacă dar fără trofeu, că joacă Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că e plictisitor să fii Real Madrid (n.r. – râde). Cred că diferenţa a făcut-o tot valoarea individuală a jucătorilor, că una e să joci cu Vinicius şi alta cu Adeyemi. Vorbeam că Vinicius în meciurile mari tot timpul se capacitează, e plin de adrenalină, e un fotbalist foarte bun. Unde a fost Mbappe în semifinale, unde? Dortmund jumătate de meci l-a făcut bun„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Real Madrid a ajutat-o, indirect, și pe FCSB. Campionii României au un traseu mai facil în preliminariile viitorului sezon din Champions League.

Veste uriașă pentru FCSB, după ce Real Madrid a câștigat Champions League

Succesul obținut de starurile lui Carlo Ancelotti schimbă configurația preliminariilor. Urnele pentru noul sezon s-au modificat imediat după ce Borussia Dortmund a ratat șansa de a-și trece în cont cel de-al doilea trofeu UCL.

Reclamă

În condițiile date, Șahtior Donețk va intra direct în faza grupelor și nu mai riscă să o întâlnească pe FCSB în play-off, în cazul în care roș-albaștrii ajung până acolo. În play-off ajunge astfel Dinamo Zagreb, cu care echipa lui Gigi Becali s-ar fi putut duela în turul 2 preliminar.

FCSB a scăpat și de un adversar periculos în startul preliminariilor. Jucătorii lui Elias Charalambous nu mai pot întâlni în primul tur Borac Banja Luka. Campioana Bosniei a devenit acum cap de serie, la fel ca deținătoarea titlului din Liga 1. FCSB nu va fi cap de serie numai în turul 2.

Posibili adversari ai FCSB-ului în turul 1 preliminar al UEFA Champions League:

Dinamo Batumi (Georgia)
NK Celje (Slovenia)
Hamrun Spartans (Malta)
Larne FC (Irlanda de Nord)
Dinamo Minsk (Belarus)
FK Panevezys (Lituania)
Ordabasy Shymkent (Kazahstan)
Vikingur Reykjavik (Islanda)
FC Struga (Macedonia de Nord)
Differdange 03 (Luxemburg)
Decic Tuzi (Muntenegru)
Egnatia Rrogozhine (Albania)
UE Santa Coloma (Andorra)
AC Virtus (San Marino)

Posibili adversari ai FCSB-ului în turul 2 preliminar al UEFA Champions League:

PAOK (Grecia)
Maccabi Tel-Aviv (Israel)
Ferencvaros (Ungaria)
Qarabag (Azerbaidjan)
Slovan Bratislava (Slovacia)
Bodo/Glimt (Norvegia)
Ludogoreț (Bulgaria)
FC Midtjylland (Danemarca)
Sparta Praga (Cehia)
Malmo (Suedia)
APOEL Nicosia (Cipru)
HJK Helsinki (Finlanda)

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și