Închide meniul

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2024, 9:44

Reclamă
Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Sparta Praga - FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Hepta

Sparta Praga – FCSB va fi LIVE TEXT, de ora 21:00. Se anunţă un duel infernal pentru campioana României în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ajuns în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor după ce a trecut de Virtus şi de Maccabi Tel Aviv. Campioana României va avea o misiune infernală cu Sparta Praga, o echipă extrem de solidă.

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României

În cazul în care va trece de Sparta Praga, FCSB se va duela în playoff-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre PAOK Salonic şi Malmo. Înaintea partidei de la Praga, Elias Charalambous a avut un discurs plin de încredere.

„Știm că vom întâlni un adversar foarte dificil, ne gândim doar la acest meci. Este normal ca pe măsură ce avansezi în competiție să dai de adversari mai puternici. Pentru mine sunt două reprize, prima va fi mâine. Sper să reușim un rezultat bun, dar cred că soarta calificării se va juca în ambele meciuri. Toți fotbaliștii sunt foarte entuziasmați să joace în astfel de meciuri. Nu poți să spui că unul este mai entuziasmat decât altul. Mereu am spus că nu depindem de un jucător, suntem o echipă. Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic. Trebuie să jucăm ca o echipă, așa văd eu lucrurile.

Sparta a schimbat câțiva jucători, dar și noi am făcut-o. Tactica și filosofia de joc sunt aceleași. Suntem focusați pe modul în care vom juca noi și cred că adversarii fac același lucru. Noi am analizat Sparta, ei ne-au analizat pe noi, sunt lucruri normale în fotbal, avem tehnologia necesară. Ne cunoaștem tacticile reciproc. Suntem un club cu o istorie mare în spate și visăm să ajungem cât mai departe posibil. Unicul lucru pe care îl putem face este să luăm fiecare meci în parte, dar în mintea noastră visăm foarte departe. Îmi place ca jucătorii mei să viseze foarte departe, căci doar așa poți realiza lucruri mărețe. Trebuie să muncim din greu”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă de dinainte de Sparta Praga – FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa probabilă a FCSB cu Sparta Praga

Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Baeten, Olaru, Băluță – Miculescu

Sparta Praga – FCSB e marţi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Returul, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este marţea viitoare, de la ora 21:30. Returul se va disputa pe stadionul Ghencea.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:16

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce fanii Rapidului l-au cerut în locul lui Neil Lennon: „Lumea spune că bag băţul prin gard!”

11:09

VIDEOIanis Hagi, moment de magie la echipa a doua de la Rangers. Pasă decisivă cu călcâiul

10:56

Alex Chipciu, comparaţie inedită între FCSB şi Sparta Praga: „Este în Cehia cum e Steaua în România. Numărul 1!”

10:27

Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League! Suma care intră în conturile Borussiei Dortmund

9:53

Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României, LIVE VIDEO, 11:30! Revenirea spectaculoasă a lui „Il Luce”

9:16

Cum a reacţionat Sabrina Voinea, după ce Camelia Voinea a hotărât retragerea din gimnastică: „Asta mi-a spus!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!
Citește și