Închide meniul

Bayern a stabilit un nou record în UEFA Champions League! A „demolat-o” pe Viktoria Plzen chiar înainte de Der Klassiker

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2022, 11:18

Bayern a stabilit un nou record în UEFA Champions League! A „demolat-o pe Viktoria Plzen chiar înainte de Der Klassiker

Bayern a stabilit un nou record în UEFA Champions League

Bayern a dat recital cu Viktoria Plzen / Profimediaimages

  • Bayern – Viktoria Plzen 5-0
  • Ce a declarat Julian Nagelsmann

Bayern a stabilit un nou record în UEFA Champions League. Campioana din Bundesliga a făcut show în confruntarea cu Viktoria Plzen, scor 5-0, din gurpa C a celei mai importante competiţii din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 21 era deja 3-0 pentru bavarezi, după golurile marcate de Leroy Sane, Serge Gnabry şi Sadio Mane. După pauză Sane a reuşit „dubla”, iar rezultatul final a fost stabilit de Choupo-Moting (59).

Bayern a stabilit un nou record în UEFA Champions League

Bayern Munchen a ajuns astfel la 31 de meciuri la rând fără înfrângere în Liga Campionilor. A „bătut” recordul lui Real Madrid, de 30 de partide consecutive fără eşec, stabilit între 2012 şi 2017.

Reclamă

Mai mult decât atât, Bayern are 10 victorii consecutive în grupele Champions League, performanţă care nu a mai fost atinsă de vreo altă echipă. Jucătorii lui Julian Nagelsmann au făcut show chiar înainte de „Der Klassiker”. Borussia Dortmund – Bayern va fi sâmbătă, de la 19:30, în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă

Băieţii s-au descurcat astăzi. Aşa trebuie să abordezi un joc. Am marcat repede, apoi am controlat jocul. A fost un rezultat important înaintea meciului de sâmbătă (n.r. cu Borussia Dortmund). Facem paşi în direcţia cea bună„, a declarat Nagelsmann, potrivit yahoo.com.

După primele 8 etape din Bundesliga, Bayern este pe locul 3 în clasament. În urmă cu două etape a cedat surprinzător pe terenul lui Augsburg, scor 0-1.

În Champions League, bavarezii sunt ca şi calificaţi în fazele eliminatorii. Au maximum de puncte după primele 3 etape. Inter este pe locul 2, după victoria cu Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi şi-a ieşit din minţi după Inter – Barcelona 1-0

Xavi a pus „tunurile” pe arbitrii partidei de pe Giuseppe Meazza, din grupa C a UEFA Champions League.

Xavi e sigur că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty în prelungiri, la o fază la care Dumfries ar fi făcut henţ în careu. Slovenul Slavko Vincic nu a intervenit, după indicaţiile primite din cabina VAR.

Sunt supărat. Este o mare nedreptate! Ar trebui să iasă arbitrii și să-și explice deciziile, pentru că noi nu înțelegem nimic. I-am cerut arbitrului să-mi explice deciziile după meci și a refuzat. Simţim că am trăit o mare nedreptate”, a răbufnit Xavi, la finalul meciului, potrivit marca.com.

Şi jucătorii Barcelonei au avut reacţii dure la adresa „centralului” partidei.

Nu înţeleg. Nici ei nu ştiu regulile henţului. Au fluierat mai devreme un henţ şi, apoi, la o fază asemănătoare nu au semnalat nimic. A fost o oportunitate pe care noi am ratat-o”, l-a completat şi Sergi Roberto.

Singurul gol al disputei a fost marcat de Hakan Calhanoglu, în minutul 45+2. Acesta a plasat perfect o minge, lângă bară, şi a produs surpriza în Ligă. Cu această victorie, Inter a urcat pe locul secund în grupă. Barcelona a ajuns pe poziţie de Europa League. Catalanii au numai 3 puncte după primele 3 meciuri. Bayern e lider, cu maximum de puncte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”