Închide meniul
VIDEO

Xavi şi-a ieşit din minţi după Inter – Barcelona 1-0: „E o mare nedreptate! Arbitrul să-şi explice deciziile”. Faza incriminată de antrenorul catalanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2022, 8:28

Xavi şi-a ieşit din minţi după Inter – Barcelona 1-0: „E o mare nedreptate! Arbitrul să-şi explice deciziile. Faza incriminată de antrenorul catalanilor

Xavi şi-a ieşit din minţi după Inter - Barcelona 1-0: "E o mare nedreptate!"

Xavi, nervos din cauza arbitrajului / Colaj Profimediaimages

  • Inter – Barcelona 1-0
  • Xavi a pus „tunurile” pe arbitrul partidei din Champions League

Xavi şi-a ieşit din minţi după Inter – Barcelona 1-0. Antrenorul grupării blaugrana a pus „tunurile” pe arbitrii partidei de pe Giuseppe Meazza, din grupa C a UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi e sigur că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty în prelungiri, la o fază la care Dumfries ar fi făcut henţ în careu. Slovenul Slavko Vincic nu a intervenit, după indicaţiile primite din cabina VAR.

Xavi şi-a ieşit din minţi şi a acuzat arbitrajul după Inter – Barcelona 1-0

VEZI AICI VIDEO CU FAZA INCRIMINATĂ DE XAVI!

Reclamă

„Sunt supărat. Este o mare nedreptate! Ar trebui să iasă arbitrii și să-și explice deciziile, pentru că noi nu înțelegem nimic. I-am cerut arbitrului să-mi explice deciziile după meci și a refuzat. Simţim că am trăit o mare nedreptate”, a răbufnit Xavi, la finalul meciului, potrivit marca.com.

Şi jucătorii Barcelonei au avut reacţii dure la adresa „centralului” partidei.

Reclamă

„Nu înţeleg. Nici ei nu ştiu regulile henţului. Au fluierat mai devreme un henţ şi, apoi, la o fază asemănătoare nu au semnalat nimic. A fost o oportunitate pe care noi am ratat-o”, l-a completat şi Sergi Roberto.

Singurul gol al disputei a fost marcat de Hakan Calhanoglu, în minutul 45+2. Acesta a plasat perfect o minge, lângă bară, şi a produs surpriza în Ligă. Cu această victorie, Inter a urcat pe locul secund în grupă. Barcelona a ajuns pe poziţie de Europa League. Catalanii au numai 3 puncte după primele 3 meciuri. Bayern e lider, cu maximum de puncte.

A mai fost o fază controversată în Inter – Barcelona

Meciul Inter – Barcelona a avut parte de un moment controversat şi în prima repriză, când italienii au solicitat un penalty. Noua tehnologie implementată de UEFA, ofsaid-ul semiautomat, a ieșit în prim-plan.

Reclamă 4 / 0/3

Inter a solicitat lovitură de la 11 metri după un henț clar comis în careu de Eric Garcia. Doar că fosta campioană a Italiei nu s-a ales cu nimic. La faza premergătoare hențului lui Garcia, Lautaro Martinez a fost semnalizat în ofsaid. A fost nevoie de intervenția tehnologiei semiautomate.

În mod bizar, arbitrul Slavko Vinčić a mers să vadă faza la marginea terenului, deși ofsaid-ul se verifică doar în cabina VAR, cu ajutorul liniilor trasate. A venit ulterior și confirmarea deciziei din partea noii tehnologii implementate de UEFA.

La două minute după ce Inter nu a primit penalty, nerazzurri au avut și un gol anulat, semnat de Correa. Atacantul argentinian a fost și el semnalizat în ofsaid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală