Închide meniul

Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 23:56

Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii

Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.

Kane și Mbappe / Profimedia

Meciurile Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Partidele au contat pentru optimile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul de pe Alianz Arena, Harry Kane a marcat o „dublă”, iar elevii lui Tuchel au obținut fără emoții calificarea în sferturi. La partida din Spania, Mbappe a marcat ambele goluri ale parizienilor, care au obținut și ei biletele în următoarea fază a UEFA Champions League.

Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2

FINAL DE MECI! REAL SOCIEDAD – PSG 1-2

FINAL DE MECI! BAYERN – LAZIO 3-0

Min. 89: Real Sociedad – PSG 1-2! Merino a trimis un șut puternic, cu stângul, care s-a oprit direct în poarta lui Donnarumma.

Reclamă

Min. 62: Bayern – Lazio 3-0! Harry Kane a reuşit „dubla”, reuşind să marcheze cu un şut din faţa porţii. Şutul lui Leroy Sane a fost respins iniţial de portarul italienilor, balonul a ajuns la Kane, care nu a stat pe gânduri şi a marcat.

Min. 56: Real Sociedad – PSG 0-2! Kylian Mbappe a reuşit „dubla”, după ce a marcat cu un şut la colţul scurt.

Min. 45+2: Bayern – Lazio 2-0! Muller a majorat diferenţa, chiar înainte de pauză. Germanul a punctat cu o lovitură de cap, din centrarea lui De Light.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 39: Bayern – Lazio 1-0! Harry Kane a dat lovitura şi a marcat cu o lovitură de cap. Balonul a ajuns la starul englez, după şutul ratat al lui Guerreiro.

Min. 16: Real Sociedad – PSG 0-1! Kylian Mbappe a deschis scorul! Starul francez a deschis scorul, cu un şut din interiorul careului, după ce a driblat un adversar.

Min. 1: Au început cele două meciuri!

UPDATE: Echipele de start pentru duelul dintre Bayern și Lazio!

Bayern: Neuer – Kimmich, de Ligt, Dier, Guerreiro – Pavlovic, Goretzka – Sane, Muller, Musiala – Kane

Lazio: Provedel – Marusic, Gila Fuentes, Romagnoli, Pellegrini – Guendouzi, Vecino, Alberto – Zaccagni, Immobile, Anderson

UPDATE: Echipele de start pentru duelul dintre Real Sociedad și PSG!

Reclamă

Real Sociedad: Remiro – Galan, Le Normand, Zubeldia, Traore – Becker, Merino, Zubimendi, Mendez – Oyarzabal, Kubo

PSG: Donnarumma – Hakimi, Beraldo, Hermandez, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Fabian – Dembele, Mbappe, Barcola

Bayern – Lazio

Echipele probabile:

Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Kim, Davies; Pavlovic, Goretzka; Tel, Muller, Musiala; Kane

Lazio: Provedel; Marusic, Gila, Romagnoli, Hysaj; Guendouzi, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

Înainte de această partidă, Bayern vine după egalul din Bundesliga, cu Freiburg, scor 1-1. De cealaltă parte, Lazio a fost învinsă în ultima etapă din Serie A de AC Milan, cu scorul de 0-1.

Italienii pornesc cu prima șansă la calificare, având în vedere că, în manșa tur a acestei „duble”, au reușit să se impună cu scorul de 1-0, pe teren propriu.

Totuși, elevii lui Thomas Tuchel dispută partida din această seară pe teren propriu. Astfel, Lazio nu poate fi sigură de o calificare ușoară.

Real Sociedad – PSG

Echipele probabile:

Real Sociedad: Remiro; Traore, Zubeldia, Le Normand, Galan; Mendez, Zubimendi, Merino; Kubo, Silva, Oyarzabal

PSG: Donnarumma; Hakimi, Pereira, Hernandez, Mendes; Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha; Dembele, Mbappe, Barcola

Înainte de acest duel, Real Sociedad a fost învinsă în ultima etapă din La Liga, de Sevilla, cu scorul de 2-3. De cealaltă parte, PSG a obținut doar un rezultat de egalitate, pe terenul lui Monaco. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorul de 0-0.

PSG a reușit să se impună în manșa tur a acestei „duble” cu scorul de 2-0, pe teren propriu. Astfel, misiunea spaniolilor se anunță dificilă.

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii, după ce antrenorul spaniol a decis să îl înlocuiască pe superstarul francez la pauza meciului dintre AS Monaco şi PSG, încheiată la egalitate, scor 0-0.

După primele 45 de minute, Kolo Muani a intrat în locul lui Kylian Mbappe, iar starul lui PSG, care nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară, a urmărit repriza secundă din tribune, alături de mama sa.

A doua zi, Kylian Mbappe i-a cerut explicaţii antrenorului de la PSG. Potrivit celor de la L’Equipe, citaţi de marca.com, cei doi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au discutat pentru a „clarifica situaţia” şi pentru a „calma spiritele”.

Întâlnirea a durat minute bune, potrivit sursei mai sus menţionate, iar Enrique a explicat că decizia are legătură doar cu pregătirea pentru sezonul viitor, atunci când PSG va intra în era post-Mbappe. Acelaşi lucru l-a declarat şi Luis Enrique la finalul meciului, care a spus că jucătorii săi trebuie să se obişnuiască fără starul de 25 de ani.

Cu toate acestea, spaniolul l-a asigurat că se va baza pe Mbappe până la finalul sezonului în meciurile decisive ale parizienilor. Potrivit RMC Sport, Mbappe a recunoscut că a fost vorba şi despre lipsa de comunicare între el şi Lus Enrique.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și