Închide meniul

Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 23:37

Reclamă
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!

Bayern Munchen - Real Madrid 2-2. "Dublă" Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!

Vinicius a reuşit o "dublă" în meciul cu Bayern Munchen / Profimedia Images

Meciul Bayern Munchen – Real Madrid 2-2 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Turul primei semifinale s-a disputat pe Allianz Arena. Calificarea se va decide la returul de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi giganţi se reîntâlnesc în fazele eliminatorii UEFA Champions League după şase ani. Ultima oară, cele două echipe s-au întâlnit în semifinalele din 2018, atunci când Real Madrid a obţinut calificarea în finală şi a câştigat şi trofeul în cele din urmă, pentru a treia oară la rând.

Bayern Munchen – Real Madrid 2-2 LIVE TEXT

Min. 90+3: Fluier final! Remiză în tur! Calificarea se va decide în retur

Min. 83: Bayern Munchen – Real Madrid 2-2! Vinicius a transformat penalty-ul şi a realizat „dubla”

Min. 82: Penalty pentru Real Madrid! Vinicius a pasat perfect pentru Rodrygo, care a fost faultat în careu

Reclamă

Min. 79: O altă mare ocazie pentru Vinicius! Neuer reuşeşte o altă paradă de senzaţie, cu braţul

Min. 64: Ocazie mare pentru Real Madrid! Vinicius nu a reuşit să marcheze! Starul brazilian ar fi putut să paseze şi pentru Bellingham, care era singur

Min. 57: Bayern Munchen – Real Madrid 2-1! Harry Kane a transformat lovitura de la 11 metri

Reclamă 4 / 0/3

Min. 56: Penalty pentru Bayern Munchen!

Min. 53: Bayern Munchen – Real Madrid 1-1! Leroy Sane a restabilit egalitatea, cu un şut violent la colţul scurt!

Min. 51: Ocazie uriaşă pentru Real Madrid! Neuer a reuşit o paradă de senzaţie la un şut foarte bun, pe poartă, al lui Toni Kroos!

Min. 42: Ocazie pentru Bayern Munchen! Kane a trimis o „bombă” din lovitură liberă! Din fericire pentru Lunin, balonul a trecut pe lângă poartă

Min. 24: Bayern Munchen – Real Madrid 0-1! Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos

Min. 9: Harry Kane l-a văzut pe Lunin ieşit şi a încercat să marcheze de la mare distanţă! Balonul a trecut peste poartă

Min. 7: O nouă ocazie pentru Bayern Munchen! Sane a şutat peste poartă

Reclamă

Min. 6: Harry Kane a şutat pe poartă, Lunin a prins balonul fără emoţii

Min. 1: Prima ocazie a meciului! Sane a şutat din careu, Lunin a reuşit să respingă

Min. 1: A început partida!

BAYERN MUNCHEN: Neuer – Kimmich, Dier, Kim, Mazraoui – Laimer, Goretzka – Sane, Muller, Musiala – Kane
Rezerve: Da. Peretz, Ulreich – Upamecano, Gnabry, Choupo-Moting, Zaragoza, Davies, Guerreiro, Tel, Pavlovic
Antrenor: Thomas Tuchel

REAL MADRID: Lunin – Vazquez, Rudiger, Nacho, F. Mendy – Tchouameni, Kroos, Valverde – Bellingham – Rodrygo, Vinicius
Rezerve: Courtois, Kepa – Militao, Modric, Camavinga, Joselu, Ceballos, F. Garcia, Brahim, Guler
Antrenor: Carlo Ancelotti

Bayern Munchen încearcă să salveze sezonul, după ce a pierdut titlul în Bundesliga, în faţa lui Bayer Leverkusen. Echipa lui Thomas Tuchel pare că a trecut peste acest şoc şi a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere, dintre care patru victorii la rând. În sferturile de finală, Bayern Munchen a trecut de Arsenal, după 2-2 la Londra şi 1-0 pe teren propriu.

De partea cealaltă, Real Madrid a făcut încă un pas către titlul din La Liga, după victoria cu Real Sociedad, scor 1-0. Aproape campioni, oamenii lui Carlo Ancelotti caută un nou trofeu şi în UEFA Champions League, după ce au trecut la loviturile de departajare de Manchester City, deţinătoare trofeului.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City a venit după fluierul final. Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare. A fost 1-1 după timpul regulamentar şi după prelungiri, iar totul s-a decis la 11 metri. Lunin a apărat penalty-urile bătute de Bernardo Silva şi Kovacic, în timp ce Ederson a apărat numai penalty-ul bătut de Modric. Golul decisiv de la loviturile de departajare i-a aparţinut lui Rudiger.

”Am început bine partida, am preluat conducerea și apoi am început să suferim, să luptăm, să ne sacrificăm. Ne-am retras prea mult în defensivă, City a avut mai mult control, deși ei au întotdeauna mai mult control.

Cred că ne-am apărat foarte bine. Aceasta era singura modalitate de a câștiga împotriva lui City. Singura”, a declarat Carlo Ancelotti după meci, citat de Marca.

”Acum putem câștiga Liga Campionilor”, a subliniat „Don Carlo” în faţa jurnaliştilor.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și