Închide meniul

„Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 aprilie 2024, 9:29

Reclamă
„Acum putem câștiga Liga Campionilor Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City

Carlo Ancelotti, bucuros / Profimedia Images

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City a venit după fluierul final. Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 1-1 după timpul regulamentar şi după prelungiri, iar totul s-a decis la 11 metri. Lunin a apărat penalty-urile bătute de Bernardo Silva şi Kovacic, în timp ce Ederson a apărat numai penalty-ul bătut de Modric. Golul decisiv de la loviturile de departajare i-a aparţinut lui Rudiger.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!

”Am început bine partida, am preluat conducerea și apoi am început să suferim, să luptăm, să ne sacrificăm. Ne-am retras prea mult în defensivă, City a avut mai mult control, deși ei au întotdeauna mai mult control.

Cred că ne-am apărat foarte bine. Aceasta era singura modalitate de a câștiga împotriva lui City. Singura”, a declarat Carlo Ancelotti după meci, citat de Marca.

”Acum putem câștiga Liga Campionilor”, a subliniat „Don Carlo” în faţa jurnaliştilor.

Reclamă

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au fost în centrul unui moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid, din returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Madrilenii şi-au luat revanşa pentru eliminarea din urmă cu un an în faţa „cetăţenilor” şi s-au calificat în semifinale la loviturile de departajare.

Imediat după „drama” de la loviturile de departajare, Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe. La conferinţa de presă, antrenorul madrilenilor a dezvăluit ce mesaje şi-au transmis cei doi.

Pep Guardiola l-a felicitat pe Carlo Ancelotti pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League şi le-a urat noroc „cetăţenilor”. Impresionat, antrenorul italian a spus că Pep Guardiola este un gentleman.

Reclamă 4 / 0/3

„Guardiola m-a felicitat pentru calificare, ne-a urat noroc, a fost un gentleman, aşa cum a fost întotdeauna şi aşa cum este acest club, un club de gentlemeni.

L-am felicitat şi eu şi i-am urat succes pentru restul sezonului. Ei au mers mai departe anul trecut, iar acum a fost rândul nostru”, a mai declarat Carlo Ancelotti, potrivit sursei citate.

Acesta a fost al treilea an la rând când Manchester City şi Real Madrid s-au întâlnit în fazele eliminatorii UEFA Champions League. În precedentele două sezoane, cele două formaţii s-au confruntat în semifinale. În urmă cu doi ani s-au impus madrilenii, în timp ce anul trecut, dubla a fost câştigată de „cetăţeni”. În ambele dăţi, echipa care s-a impus a şi câştigat trofeul la finalul sezonului.

Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă!

Pep Guardiola a avut o reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Liga Campionilor. Antrenorul „cetăţenilor” a lăudat jocul echipei sale.

Guardiola a catalogat jocul făcut de echipa lui miercuri seară ca fiind unul „excepţional”. Manchester Ciy – Real Madrid s-a terminat 1-1 în timpul regulamentar şi după prelungiri. Real Madrid s-a impus la loviturile de departajare.

”N-avem niciun regret. Am jucat excepțional în toate compartimentele, dar, din păcate, nu am reușit să câștigăm.

Am avut ocazii, dar în fotbal trebuie să marchezi goluri. Le mulțumesc jucătorilor mei. Asta este, ei sunt în semifinale și noi nu suntem.

Reclamă

Erling și Kevin mi-au cerut să-i scot, nu au mai putut continua”, a declarat Pep Guardiola pentru BBC, imediat după meci.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și