Închide meniul

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2024, 22:55

Reclamă
Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

Fază controversată în Bayern - Dinamo Zagreb. Juan Martinez a anulat golul lui Gnabry, dar a acordat penalty la aceeaşi fază

Juan Martinez a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR / Captură PrimaSport

A avut loc o fază controversată în meciul Bayern – Dinamo Zagreb, din UEFA Champions League. Arbitrul spaniol Juan Martinez a avut nevoie de ajutorul sistemului VAR pentru a lua decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 16, Pavlovic a căzut în careul oaspeţilor, după o intervenţie a lui Theophile-Catherine. „Centralul” partidei a făcut imediat semn că nu a fost fault şi că faza poate continua.

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb

Imediat după, mingea a revenit în posesia bavarezilor. Musiala i-a pasat lui Gnabry, iar atacantul de 29 de ani a marcat cu un gol la colţul lung.

Reuşita lui Bayern a fost analizată imediat cu ajutorul arbitrajului video. Juan Martinez a fost chemat să revadă întreaga fază la marginea terenului. Acesta a putut observa că Gnabry era în poziţie de ofsaid în momentul în care a primit pasa.

„Centralului” i-a fost arătată din toate unghiurile şi intervenţia la Pavlovic, care a fost pus la pământ de fundaşul central al lui Dinamo Zagreb. Martinez a considerat că a greşit iniţial şi a schimbat decizia.

Reclamă
Reclamă

Arbitrul i-a transmis lui Gnabry că a fost în poziţie de ofsaid, dar bucuria croaţilor a fost de scurtă durată. Juan Martinez a arătat punctul cu var, moment în care Kane a preluat mingea. Golgheterul lui Bayern a înscris fără emoţii din penalty.

Harry Kane a ajuns la 50 de goluri în 50 de meciuri pentru Bayern. L-a egalat şi pe Wayne Rooney – a marcat pentru a 30-a oară în cupele europene. Niciun alt englez nu are mai multe goluri la acest nivel.

Reclamă

Noul format al UEFA Champions League

Din acest sezon, UEFA a pregătit un format nou. Fără grupe, cele 36 de echipe vor fi împărţite în patru urne valorice, în funcţie de coeficientul UEFA. Fiecare echipă va juca două meciuri cu câte două echipe din fiecare urnă valorică. Astfel, fiecare echipă va întâlni opt formaţii toamna aceasta. În această fază a competiţiei, echipele din aceeaşi ţară nu se pot întâlni.

UEFA a folosit un computer pentru a stabili meciurile din grupa principală din Champions League. Primele opt echipe se vor califica în optimile de finală, în timp ce ocupantele locurilor 9-24 vor juca un tur de calificare. Formaţiile care vor încheia sub locul 24 for fi eliminate din competiţie şi nu vor ajunge nici măcar în Europa League.

Din acest sezon vom avea meciuri din UEFA Champions League şi în luna ianuarie. Finala va avea loc pe 31 mai 2025, pe Allianz Arena.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 18 sept.

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

23:36

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:31

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:47

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

1 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor 5 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer” 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și