Închide meniul

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow – FC Copenhaga. Românul a trimis mingea în propria poartă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 23:06

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow – FC Copenhaga. Românul a trimis mingea în propria poartă

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow - FC Copenhaga

Bogdan Racoviţan, înainte de Rakow - FC Copenhaga / Profimedia

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow – FC Copenhaga. Polonezii joacă în această seară în turul play-off-ului Ligii Campionilor, iar fundaşul român a început ca titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul a fost deschis rapid de formaţia daneză, la capătul unei faze care l-a avut în prim-plan pe Bogdan Racoviţan. Fundaşul român de 23 de ani a trimis balonul în propria poartă după doar 9 minute de joc.

Bogdan Racoviţan, autogol în Rakow – FC Copenhaga. Românul a trimis mingea în propria poartă

Rakow nu a început bine turul play-off-ului din Liga Campionilor. Polonezii joacă pentru un loc în grupele competiţiei cu danezii de la FC Copenhaga, care au deschis scorul pe terenul lui Rakow încă din minutul 9.

La capătul unei acţiuni frumoase a danezilor, Elyounoussi a centrat, iar mingea a fost deviată decisiv de Bogdan Racoviţan în poarta lui Vladan Kovacevic, care nu a reşit să respingă balonul.

Deian Sorescu, celălalt jucător român de la Rakow, a început pe banca de rezerve meciul uc FC Copenhaga, dar a fost introdus în minutul 23. El l-a înlocuit pe brazilianul Jean Carlos Silva, care nu a mai putut continua partida, din cauza unor probleme musculare.

Reclamă

În minutul 39, Rakow a trimis balonul în poarta danezilor. Papanikolaou a înscris cu capul, după recentrarea lui Rundic, dar reuşita grecului a fost anulată de VAR pentru o poziţie de offside. În cele din urmă, FC Copenhaga a intrat la cabine cu 1-0.

Vezi aici autogolul lui Bogdan Racoviţan

Ilie Dumitrescu, despre situaţia lui Ianis Hagi la Rangers: „Nu l-a băgat în lot ca să scape de presiunea asta”

În această seară joacă şi Rangers în play-off-ul Ligii Campionilor. Din nefericire, Ianis Hagi nu este nici măcar în lotul echipei de pe Ibrox pentru duelul cu PSV, după ce antrenorul Michael Beale l-a scos de pe lista UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a comentat scoaterea lui Ianis Hagi de pe lista UEFA şi este de părere că antrenorul celor de la Rangers se gândeşte că românul vrea să plece de la echipă şi a vrut să scape de presiunea fanilor, Hagi fiind apreciat la Glasgow.

„Probabil că în mintea lui este că Hagi are ceva oferte și că nu dorește să-și pună bazele în cineva care e aproape să plece. E și asta o variantă.

Nu l-a băgat în lot ca să scape de presiunea asta. Ianis este iubit acolo.

Ianis a fost în lot cu echipa națională. S-a prezentat la club, antrenorul i-a spus să-și ia vacanță și Ianis a zis că merge în prima zi de pregătire. Nu și-a luat vacanță ca să ajungă la un nivel fizic superior.

Echipa asta e departe de perioada Van Bronckhorst, ca să nu mai spun de Gerrard”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și