Închide meniul

Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 23:45

Reclamă
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol

Borussia Dortmund - PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol

Kylian Mbappe, în meciul Borussia Dortmund - PSG 1-0 / Profimedia Images

Borussia Dortmund – PSG 1-0 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. După remiza din prima semifinală, dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, încheiată 2-2, partida de pe Westfalenstadion a fost şi ea spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui PSG, Kylian Mbappe, nu s-a lipit la gol. El a avut o bară în a doua repriză. Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon, în faza grupelor. Dortmund a încheiat pe primul loc grupa F, cu 11 puncte, în timp ce PSG a obţinut calificarea de pe locul 2, cu 8 puncte.

Borussia Dortmund – PSG 1-0 LIVE TEXT

Min. 90+4: Fluier final! Borussia Dortmund a obţinut o victorie importantă în tur, dar are nevoie să nu fie învinsă în retur pentru a se califica în finala Ligii Campionilor

Min. 87: O altă ocazie pentru Fabian Ruiz! Lovitura lui de cap din careu s-a dus peste poartă

Min. 82: Vitinha ratează şi el o ocazie importantă pentru PSG!

Reclamă

Min. 81: Dembele ratează o altă ocazie uriaşă! Hakimi i-a pasat perfect, dar Dembele a tras peste poartă

Min. 72: Ocazie mare pentru PSG! Mbappe a pasat superb pentru Dembele, care a tras în portar dintr-o poziţie foarte bună

Min. 65: O altă ocazie mare pentru Fullkrug! Atacantul Borussiei a trimis cu capul peste poartă

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Ocazie mare pentru Borussia Dortmund! Fullkrug a ratat din câţiva metri, după o pasă excelentă a lui Sancho

Min. 52: Două bare pentru PSG! Mbappe a trimis primul în bară, după care şi Hakimi a lovit stâlpul din dreapta lui Kobel

Min. 44: Paradă a lui Donnarumma! Portarul lui PSG şi-a salvat echipa de la primirea celui de al doilea gol

Min. 35: Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a finalizat perfect o pasă foarte bună a lui Schlotterbeck

Min. 18: Dembele şutează de la marginea careului, dar balonul nu prinde spaţiul porţii

Min. 14: Prima ocazie şi pentru Borussia Dortmund! Sabitzer a finalizat din careu, Donnarumma a reuşit să respingă

Min. 11: Prima ocazie a meciului! Dembele a şutat din afara careului, dar balonul s-a dus pe lângă poartă

Reclamă

Min. 1: A început a doua semifinală UEFA Champions League, Borussia Dortmund – PSG.

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can, Sabitzer – Adeyemi, Brandt, Sancho – Fullkrug
Antrenor: Edin Terzic

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz – Dembele, Mbappe, Barcola
Antrenor: Luis Enrique

Borussia Dortmund şi PSG se vor întâlni pentru a treia oară în acest sezon de UEFA Champions League. Primul meci din semifinale va avea loc pe Westfalenstadion, urmând ca returul să se dispute săptămâna viitoare, pe Parc des Princes.

Borussia Dortmund nu traversează o perioadă grozavă în campionat, venind după o înfrângere usturătoare pe terenul lui Leipzig, scor 1-4. BVB este pe locul 5, la 5 puncte de Leipzig, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Champions League sezonul viitor.

Pe lângă faptul că o victorie ar reprezenta un pas important pentru a fi mai aproape de finala de pe Wembley, Borussia Dortmund îşi poate asigura în această seară calificarea în sezonul viitor din UEFA Champions League, datorită coeficientului pe care îl are Germania. Italia a obţinut deja unul dintre cele două locuri bonus pentru sezonul viitor.

De partea cealaltă, PSG a remizat etapa trecută din Ligue 1 cu Le Havre, scor 3-3. Cu toate acestea, parizienii au obţinut titlul în Franţa, după ce Monaco a pierdut cu Lyon.

Echipe probabile:

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can – Sancho, Brandl, Adeyemi – Fullkrug
Antrenor: Edin Terzic

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Hernandes, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Fabian – Dembele, Mbappe, Barcola
Antrenor: Luis Enrique

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG

Mbappe, care s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, a cucerit al 6-lea titlu cu PSG. Poate contribui la un sezon cu adevărat istoric, în care parizienii să câştige patru trofee. PSG va juca în finala Cupei Franţei cu Olympique Lyon, pe 25 mai, în direct în AntenaPLAY. Câştigătoarea a Supercupei, PSG este în cărţi şi pentru ridicarea trofeului Champions League. O aşteaptă o dublă „de foc” în semifinale cu Borussia Dortmund.

Kylian nu a oferit declaraţii după ce PSG a devenit campioana Franţei, dar a avut o primă reacţie pe reţelele sociale. A distribuit imaginea specială postată de club şi a adăugat mai multe emoji care înfăţişează inimi.

Cotat la 180 de milioane de euro, Kylian Mbappe va pleca gratis de la PSG. 43 de goluri şi 10 pase decisive a înscris, în acest sezon, în cele 44 de meciuri din toate competiţiile.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și