Închide meniul
VIDEO

Bruno Petkovic a marcat un EUROGOL în play-off-ul UEFA Champions League! Execuție fabuloasă, din foarfecă, în Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 august 2022, 23:09

Bruno Petkovic a marcat un EUROGOL în play-off-ul UEFA Champions League! Execuție fabuloasă, din foarfecă, în Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt

Bruno Petkovic a marcat un gol fantastic în Dinamo Zagreb - Bodo/Glimt

Bruno Petkovic a marcat un gol fantastic în Dinamo Zagreb - Bodo/Glimt

Bruno Petkovic a marcat un EUROGOL în play-off-ul Champions League, în meciul dintre Dinamo Zagreb și Bodo/Glimt. Atacantul gazdelor a reușit o execuție fabuloasă, din foarfecă, și a dus scorul la 2-0 în favoarea croaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petkovic a marcat golul carierei, în prima repriză a partidei din Croația.

Bruno Petkovic a marcat un EUROGOL în play-off-ul UEFA Champions League

Dinamo Zagreb a început manșa retur cu gândul să întoarcă rezultatul din tur, 0-1, și să se califice în grupele UEFA Champions League. Iar partida din Croația a început cum nu se putea mai bine pentru formația lui Ante Cacic.

Mislav Orsic a deschis scorul în minutul 4, apoi a venit execuția de senzație a lui Bruno Petkovic, din minutul 35.

Atacantul de 27 de ani a primit o pasă în careu, a oprit mingea cu spatele la poartă și a finalizat spectaculos din foarfecă, direct în plasă.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League

Mircea Lucescu a avut prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat calificarea în grupele Champions League, după 0-3 cu Benfica. Românul a recunoscut superioritatea lusitanilor, care s-au impus la general cu 5-0.

”Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greșeli câte am făcut azi. Am apus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi și acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferență mare între cele două echipe.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte greu pentru o echipă aflată în situația noastră. Jucătorii noștri nu au mai ajuns acasă de luni de zile și nu și-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar și așa, am făcut meciuri foarte bune.

Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei țări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificiil”, a spus Lucescu, citat de ojogo.pt.

Dinamo Kiev va juca în grupele Europa League

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă marţi seara la Lisabona, de Benfica, scor 0-3, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Benfica a învins cu 3-0 prin golurile marcate de Otamendi 27, Rafa Silva 40 şi Neres 42. Echipa lusitană s-a impus cu 5-0 în dublă manşă şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor. Dinamo Kiev va juca în grupele Europa League.

Într-un alt meci disputat marţi seara, echipa cehă Viktoria Plzen a învins formaţia azeră Qarabag cu 2-1 (Kopic 58, Kliment 73 / Ozobic 38) şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după ce terminase la egalitate, scor 0-0, meciul din prima manşă a play-off-ului.

A treia echipă care s-a calificat în grupele Ligii Campionilor este Maccabi Haifa, din Israel. La Belgrad, Steaua Roşie a condus cu 2-0 (Pesic 27 şi Ivanic 43), dar Maccabi a avut o repriză secundă foarte bună şi a revenit pe tabelă cu două goluri marcate pe finalul fiecărei reprize.

Mai întâi Sundgren a redus din diferenţă în minutul 45+5, apoi Pavkov a înscris în propria poartă în minutul 90 şi, cu scorul de 2-2 (5-4 cumulat) Maccabi Haifa s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Steaua Roşie Belgrad va evolua în Europa League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și