Închide meniul

Campioana din Insulele Feroe a surprins din nou! A învins-o pe Molde și e la un pas de grupele Europa League

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 10:05

Reclamă
Campioana din Insulele Feroe a surprins din nou! A învins-o pe Molde și e la un pas de grupele Europa League

Campioana din Insulele Feroe a surprins din nou

Jucătorii de la Klaksvik, în timpul unui meci/ Profimedia

Campioana din Insulele Feroe a surprins din nou și e la un pas să-și asigure calificarea în grupele Europa League. Klaksvik a învins-o pe Molde cu scorul de 2-1, în turul trei preliminar din Champions League, și se poate califica în play-off-ul celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klaksvik le-a eliminat, în tururile precedente, pe Ferencvaros, campioana Ungariei, și pe Hacken, campioana Suediei.

Campioana din Insulele Feroe a surprins din nou

Visul european continuă pentru cei de la Klaksvik. Feorezii au învins-o în turul confruntării pe Molde cu scorul de 2-1.

Campioana Norvegiei a deschis scorul după pauză, în minutul 49, prin Eikrem. Ulterior, egalitatea a fost restabilită de Frederiksberg, în minutul 64.

Pe final de joc, Klaksvik a dat lovitură în duelul cu Molde. Același Frederiksberg a înscris în minutul 86, iar feroezii pornesc ca favoriți returul din turul trei preliminar din Conference League.

Reclamă

Lotul celor de la Klaksvik este cotat la 2,77 milioane de euro, iar cei mai bine cotați jucători, Patrick Da Silva și Hallur Hansson, valorează 300.000 de euro.

Tot în turul trei preliminar din Conference League, Rakow, echipa lui Deian Sorescu și a lui Bogdan Racovița, a câștigat duelul cu Arisa cu 2-1. De asemenea, Galatasaray, formația lui Olimpiu Moruțan, a învins-o categoric pe Olimpja Ljubljana, scor 3-0.

Rezultatele de marți din turul trei preliminar din Champions League:

Reclamă 4 / 0/3
  • FC Copenhaga (Danemarca) – Sparta Praga (Cehia) 0-0
  • Rakow Czestochowa (Polonia) – Aris Limassol (Cipru) 2-1
  • PSV Eindhoven (Olanda) – Sturm Graz (Austria) 4-1
  • KI Klaksvik (Feroe) – Molde FK (Norvegia) 2-1
  • Olimpija Ljubljana (Slovenia) – Galatasaray Istanbul (Turcia) 0-3
  • Sporting Braga (Portugalia) – TSC Backa Topola (Serbia) 3-0

Klaksvik a eliminat-o la penalty-uri pe campioana Suediei, în turul precedent

Campioana din Insulele Feroe a mai făcut o „victimă”, în preliminariile Champions League, şi a eliminat-o pe campioana Suediei. Klaksvik a învins-o pe Hacken, după o „dublă” decisă la loviturile de departajare!

Returul dintre Hacken şi Klacsvik a fost unul dramatic. După ce în tur rezultatul a fost de 0-0, după cele 90 de minute din retur scorul era de 2-2, astfel că s-a mers în prelungiri.

Acolo, suedezi au marcat în minutul 106, însă campioana din Insulele Feroe a egalat trei minute mai târziu, urmând să câştige duelul la loviturile de departajare, scor 4-3.

Klaksvik a eliminat-o în primul tur preliminar din Champions League pe campioana Ungariei, Ferencvaros.

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis. Cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească în această seară în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, la Atena. În urma acestor incidente, UEFA a decis amânarea partidei.

Un fan de 29 de ani al celor de la AEK Atena a fost înjunghiat mortal noaptea trecută. În această dimineaţă, fanii formaţiei din Atena au adus flori şi au aprins lumânări în locul în care fanul şi-a pierdut viaţa.

În total, opt persoane au fost rănite noapte trecută, printre care şi un tânăr de 17 ani. Trei greci şi cinci croaţi au fost internaţi în spital, iar poliţia elenă a făcut 96 de arestări, potrivit protothema.gr. Fanii croaţilor nici nu ar fi trebuit să asiste la partida de la Atena. Ultraşii celor două echipe s-au luat la bătaie pe străzile din Atena, în apropierea stadionului „Agia Sophia”.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și