Închide meniul

Carlo Ancelotti a luat foc după golul marcat de Kevin De Bruyne în Real Madrid – Manchester City 1-1: „Arbitrul nu a fost atent şi i-am reproşat asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 mai 2023, 0:16

Reclamă
Carlo Ancelotti a luat foc după golul marcat de Kevin De Bruyne în Real Madrid – Manchester City 1-1: „Arbitrul nu a fost atent şi i-am reproşat asta!

Carlo Ancelotti a contestat golul celor de la City

Profimedia

Carlo Ancelotti a luat foc după golul marcat de Kevin De Bruyne în Real Madrid – Manchester City 1-1! Antrenorul italian a contestat vehement golul marcat de englezi, dar s-a ales cu un cartonaş galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti a cerut ca golul să fie anulat şi a invocat două faze care au avut loc înaintea reuşitei starului belgian. Prima dată, cei de la Real Madrid au cerut un corner, după ce mingea l-a atins pe Stones. Arbitrul a decis ca mingea să fie repusă din careul de 6 metri de portarul celor de la City.

Carlo Ancelotti a luat foc după golul marcat de Kevin De Bruyne în Real Madrid – Manchester City 1-1

Ancelotti a luat foc în momentul în care a cerut un out pentru echipa sa. Faza s-a petrecut chiar înainte ca belgianul să egaleze. Arbitrul a decis să îi acorde cartonaş galben lui Carlo Ancelotti, pentru proteste.

Ar fi trebuit să primim corner la acțiunea care a prefațat golul lor. Arbitrul nu a fost foarte atent, i-am reproșat asta și am primit un cartonaș galben. Furia mea a trecut acum. Eu cred că şi eu, dar şi Pep suntem mulţumiţi de rezultat. Vom juca în deplasare în retur şi vom avea toţi suporterii în inimile noastre”, a spus Carlo Ancelotti, confom as.com.

„Golul nu putea fi anulat de VAR, pentru că Real Madrid a recuperat mingea după greșeală. A pierdut-o ulterior și a rezultat golul„, a spus Pavel Fernandez, specialistul celor de la Marca.

Reclamă

„Cred că am încheiat bine meciul. Eu sunt mulţumit, rezultatul este deschis. Cred că am făcut o partidă bună.  Noi am avut mai multe ocazii. Este 1-1 şi vom merge acolo să luptăm până la capăt. Ştiam că ei vor avea posesia, ei cu mingea nu au făcut foarte multe lucruri. Am suferit, dar am îmbunătoţit jocul în repriza secundă. Dacă ne-ar fi dat corner arbitrul, nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus şi Luka Modric.

Real Madrid a terminat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia engleză Manchester City, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Real a deschis scorul la prima şansă ivită, în minutul 36, când Modric l-a lansat pe Camavinga, acesta a intrat adânc în terenul lui City şi i-a pasat lui Vinicius, acesta trimiţând o torpilă de la marginea careului, fără nici o şansă pentru goalkeeperul oaspeţilor, Ederson. Manchester City a egalat în minutul 67, printr-un şut senzaţional de la 20 de metri al lui Kevin De Bruyne.

Reclamă 4 / 0/3

Returul dintre Manchester City şi Real Madrid se va disputa miercuri, 17 mai, în Anglia, la Manchester. Prima manşă a celei de-a doua semifinale a Ligii Campionilor, între AC Milan şi Inter Milano se joacă miercuri, 10 mai, la Milano.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și