Închide meniul

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig: „Trebuie să dăm totul”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 19:50

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig: Trebuie să dăm totul”

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid - RB Leipzig.

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig. Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a vorbit despre duelul din optimile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor nu este încă decisă, deşi Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0 în tur pe terenul lui RB Leipzig, a avertizat marţi antrenorul echipei din La Liga, Carlo Ancelotti, cu o zi înaintea returului de pe Santiago Bernabeu, scrie AFP.

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – RB Leipzig

„Este o ocazie importantă să mergem mai departe într-o competiţie foarte specială pentru noi, trebuie să dăm totul fiindcă partida nu s-a terminat”, a declarat într-o conferinţă de presă antrenorul liderului din La Liga, notează agerpres.ro.

„Avem un mic avantaj, dar trebuie să jucăm la cel mai bun nivel al nostru din primul până în ultimul minut”, a spus Ancelotti, care a adăugat că formaţia lui trebuie „să joace mai bine în defensivă” pentru a nu mai suferi ca în tur.

Italianul se teme de o echipă a lui Leipzig „periculoasă pe faza de tranziţie”, cu „jucători foarte rapizi”, ca olandezul Xavi Simons, împrumutat de PSG, şi belgianul Lois Openda, fostul atacant al lui Lens.

Reclamă

Mijlocaşul Eduardo Camavinga, prezent şi el la conferinţa de presă, a opinat că Real nu trebuie să joace doar pentru a apăra avantajul din tur. „Cea mai bună manieră pentru a câştiga este să ataci, deci vom face totul pentru a da goluri”, a promis francezul.

Întrebat despre zvonurile legate de venirea compatriotului său Kylian Mbappe la Madrid, Camavinga a asigurat că „nu a vorbit despre asta cu el” şi că „nu ştie ce va face în sezonul viitor” atacantul lui PSG.

Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe

Real Madrid mai dă un „tun” pe piaţa transferurilor, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe. Florentino Perez a ajuns la un acord verbal cu un star al lui Bayern. Alphonso Davies (23 de ani) este aşteptat din vară pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele liderului din La Liga l-ar fi convins pe fundaşul stânga canadian să vină la Real Madrid. Davies mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului viitor, dar îşi forţează plecarea din Bundesliga.

Englezii de la theathletic.com au făcut anunţul momentului în fotbalul mondial. Şefii Realului l-au convins pe Alphonso Davies să nu îşi prelungească înţelegerea cu Bayern şi să accepte propunerea Realului.

„Au existat mai multe întâlniri în ultimele săptămâni, inclusiv una la Madrid în luna februarie. S-a accelerat astfel procesul. Există două opţiuni gândite de Real pentru a reduce preţul. Ori să vină în această vară la un preţ redus, aşa cum s-a întâmplat cu Toni Kroos în 2014, ori să vină gratis anul viitor, cum s-a întâmplat cu David Alaba în 2021”, anunţă sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și