Închide meniul

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa cu Manchester City: „A fost destul de clar!”. Ce a declarat antrenorul lui Real Madrid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 0:48 / Actualizat: 18 mai 2023, 8:00

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa cu Manchester City: „A fost destul de clar!. Ce a declarat antrenorul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa cu Manchester City

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola / Profimediaimages

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa suferită de Real Madrid cu Manchester City, scor 0-4, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Galacticii” au ieşit din cursa pentru apărarea trofeului şi câştigarea pentru a 15-a oară a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola şi-a luat revanşa după eliminarea suferită de City, anul trecut, în faţa Realului. A câştigat cu 4-0 pe Etihad şi este în faţa finalei cu Inter, care va fi pe 10 iunie la Istanbul.

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său, după umilinţa cu Manchester City

Ancelotti a suferit un eşec greu de digerat chiar în meciul în care a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor – 191. L-a depăşit pe Alex Ferguson, care are 190 de partide.

City a jucat mai bine și a meritat să se califice. Ne-au presat de la începutul meciului și asta a făcut cu adevărat dificil să construim jocul pe care ni l-am dorit.

Este timpul să învățăm din asta, să ne gândim la sezonul viitor și să ne îmbunătățim. Sezonul trecut am fost capabili să-i învingem și să ajungem în finală. De data aceasta a venit rândul City„, a declarat Ancelotti, potrivit marca.com.

Reclamă

Cu o ofertă de a deveni selecţioner al naţionalei Braziliei, Ancelotti anunţă că nu îşi doreşte să plece de pe Bernabeu.

Nimeni nu se îndoiește, președintele a fost destul de clar în urmă cu 15 zile„, a reacţionat Carlo Ancelotti, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League.

Nici nu vreau să aud de asta. Mai avem un an de contract. Suntem foarte fericiți cu Ancelotti„, este declaraţia oferită de Florentino Perez, la care a făcut referire antrenorul Realului.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola a devenit, după City – Real Madrid 4-0, al treilea antrenor care reuşeşte la 100 de victorii în UEFA Champions League. Numai Carlo Ancelotti (107) şi Alex Ferguson (102) au mai atins o astfel de bornă. Pentru Guardiola este cu atât mai important că a ajuns la această cifră după o victorie spectaculoasă obţinută chiar împotriva lui Ancelotti.

Manchester City, victorie istorică în faţa lui Real Madrid

Semifinala de la Manchester a început cu o intervenţie spectaculoasă a lui Courtois în faţa lui Haaland şi a continuat cu o a doua intervenţie a portarului belgian în faţa atacantului oaspeţilor, în minutul 21. Primul gol al meciului a venit în minutul 23, când Bernardo Silva a înscris din pasa lui De Bruyne, după ce Courtois reuşise o paradă senzaţională la Haaland. Real Madrid a replicat prin bara lui Kroos, din minutul 35, însă golul a căzut în cealaltă poartă. Bernardo Silva a înscris pentru 2-0 în minutul 37, cu o lovitură de cap, şi „cetăţenii” erau deja în finală.

În repriza secundă madrilenii au încercat să pună mai multă presiune pe gazde, dar aproape de gol au fost tot jucătorii lui Guardiola, în minutul 73, când Courtois a salvat un alt şut al lui Haaland, deviindu-l în bară.

În minutul 76 gazdele au înscris al treilea gol tranşând calificarea în favoarea lor: a fost o lovitură liberă executată de De Bruyne, iar Eder Militao a înscris în propria poartă.

Umilinţa oaspeţilor a fost completă în minutul 90+1, când doi dintre jucători proaspăt intraţi pe teren la City au conclucrat pentru a stabili scorul final. Julian Alvarez i-a pasat lui Foden, acesta i-a retrimis în careu şi argentinianul a marcat pentru 4-0.

MANCHESTER CITY: Ederson – Walker, Ruben Dias, Akanji – Stones, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne (Foden 84), Ilkay Gundogan (Mahrez 79), Grealish – Haaland (Julian Alvarez 89). ANTRENOR Josep Guardiola

REAL MADRID: Courtois – Dani Carvajal (Lucas Vazquez 80), Eder Militao, Alaba, Camavinga (Tchouameni 80) – Valverde, Kroos (Marco Asensio 70), Modric (Rudiger 63) – Rodrygo (Dani Ceballos 81), Benzema, Vinicius. ANTRENOR: Carlo Ancelotti

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și