Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 4-0. „Cetăţenii” s-au calificat în finala Ligii Campionilor după ce i-au umilit pe madrileni!

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 23:45 / Actualizat: 21 mai 2023, 20:03

Reclamă
Manchester City – Real Madrid 4-0. Cetăţenii” s-au calificat în finala Ligii Campionilor după ce i-au umilit pe madrileni!

Manchester City – Real Madrid 2-0. Bernardo Silva, „dublă” uriaşă

Bernardo Silva, bucuria de după ce a marcat în poarta lui Real Madrid / Profimediaimages

Manchester City – Real Madrid 4-0. „Cetăţenii” s-au calificat în finala Ligii Campionilor după o victorie clară cu formaţia antrenată de Carlo Ancelotti. A doua semifinală UEFA Champions League a fost în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva a înscris o dublă de senzaţie în Manchester City – Real Madrid 4-0. Celălalt gol al „cetăţenilor” a fost un autogol al fundaşului madrilen Eder Militao. Manchester City va întâlni Inter Milano în finala ce se va disputa pe 10 iunie la Istanbul.

Manchester City – Real Madrid 4-0

Min. 93: Final de meci! Manchester City – Real Madrid se încheie 4-0! City o va întâlni pe Inter în finala Ligii Campionilor

Min. 91: Manchester City – Real Madrid 4-0! Alvarez a înscris şi umilinţa Realului e completă!

Min. 82: Ocazie mare pentru Real Madrid! Ederson şi-a salvat echipa!

Reclamă

Min. 76: Manchester City – Real Madrid 3-0! Eder Militao, marcatorul unui autogol! Fundaşul lui Real Madrid a deviat o centrare în propria poartă.

Min. 73: Ocazie mare pentru City! Thibaut Courtois a salvat din nou miraculos în faţa lui Erling Haaland! Portarul belgian a parat şutul norvegianului.

Min. 60: Gundogan, aproape de gol după ce o minge a ajuns cu noroc la el. Mijlocaşul „cetăţenilor” nu a reuşit să finalizeze.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: Ocazie pentru Real Madrid. Şutul lui Alaba a fost scos de Ederson.

Min. 46: S-a reluat partida!

Min. 45: Pauză! „Cetăţenii” conduc cu 2-0, după o repriză în care au predat o lecţie de fotbal.

Min. 37: Manchester City – Real Madrid 2-0. Bernardo Silva a reuşit „dubla”. A fost atent pe o respingere şi a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap.

Min. 35: Ocazie uriaşă pentru Real Madrid. Toni Kroos a trimis o „bombă” din afara careului, dar mingea a lovit transversala!

Min. 27: Erling Haaland a trimis un şut din marginea careului, în forţă, dar mingea nu a prins spaţiul porţii. O nouă ratare pentru golgheterul lui City!

Min. 23: Manchester City – Real Madrid 1-0. Bernardo Silva a primit o pasă pe culoar de la Kevin De Bruyne şi a şutat la colţul scurt. Courtois nu a mai avut ce face!

Min. 21: ULUITOR! Courtois a mai avut o paradă fabuloasă în faţa lui Haaland. Norvegianul a trimis cu capul tot din interiorul careului, dar portarul Realului a respins în corner cu vârful degetelor.

Reclamă

Min. 13: Ratare monumentală a lui Erling Haaland. Golgheterul lui City a reluat cu capul din interiorul careului, dar Courtois a intervenit incredibil. Parada miraculoasă a portarului de la Real!

Min. 7: Dublă ocazie a „cetăţenilor” lui Pep Guardiola. Haaland l-a driblat pe Courtois şi a trimis mingea în centrul careului, dar niciun coechipier nu a reuşit să o trimită în poartă. După 30 de secunde, Rodri a şutat la colţul lung, dar a ratat ţinta.

Min. 1: A început meciul!

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji – Stones, Rodri – B. Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland
Rezerve: Ortega, Carson, Phillips, Laporte, Alvarez, S. Gomez, Mahrez, Foden, Palmer, Lewis
Antrenor Pep Guardiola

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius
Rezerve: Lunin , Vallejo, Nacho, E. Hazard, Asensio, Odriozola, L. Vasquez, Tchouameni, Ceballos, Rudiger, Mendy, M. Diaz
Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City vine după o victorie categorică reușită în ultima etapă de Premier League. Trupa lui Pep Guardiola a învins-o pe Everton cu scorul de 3-0, Erling Haaland, și Ilkay Gundogan, cu o „dublă”, fiind marcatorii partidei.

De cealaltă parte, și Real Madrid vine după o victorie reușită în ultima rundă de La Liga. „Galacticii” au câștigat duelul cu Getafe, scor 1-0.

Manchester City luptă pentru calificarea în a doua finală de UEFA Champions League, în ultimele trei sezoane. „Cetățenii” au jucat ultimul act și în 2021, atunci când pierdeau cu Chelsea.

De cealaltă parte, Real Madrid se pot califica într-o nouă finală, după ce sezonul trecut au câștigat marele trofeu, învingând-o pe Liverpool în ultimul act.

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League, nu a întârziat să apară. Managerul „cetăţenilor” susţine că nu „va gândi mult” tactica meciului cu „galacticii”, deşi este conştient de miza imensă a confruntării.

„Veţi vedea mâine, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo (Ancelotti) va… Dar nu va fi nimic special, mâine nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor”, a spus Guardiola.

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune (…) Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani”, a spus tehnicianul spaniol, conform agerpres.ro.

El a opinat că moştenirea sa nu depinde de câştigarea Ligii Campionilor cu City.

Moştenirea mea este deja excepţională, cu adevărat. Dar nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului de mâine datorită competiţiei, a adversarului nostru, din multe motive. Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici. Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală”, a spus Guardiola.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și