Închide meniul

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid poate triumfa din nou în Champions League, chiar dacă nu se află printre favorite: „Ce s-a întâmplat anul trecut, se va repeta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 12:37

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid poate triumfa din nou în Champions League, chiar dacă nu se află printre favorite: „Ce s-a întâmplat anul trecut, se va repeta

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti, în timpul unui antrenament la Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti nu s-a declarat suprins că Real Madrid nu se află printre principalele favorite la cucerirea Champions League. Managerul „galacticilor” a mărturisit că echipa sa se va lupta pentru un nou trofeu, după succesul din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid va debuta în noua ediţie de Champions League. „Los blancos” se vor duela cu Celtic, în deplasare, în prima rundă din grupa F.

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrdi poate triumfa din nou în Champions League

Carlo Ancelotti a analizat noul sezon de Champions League, ce stă să înceapă. Antrenorul lui Real Madrid nu este deranjat că echipa sa nu se află printre principalele favorite la cucerirea trofeului, şi este sigur că vor face din nou o figură frumoasă în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

„Nu este o surpriză pentru mine că nu suntem noi favoriți, cred că este un semn bun. Cred că anul trecut aveam o probabilitate și mai mică să câștigăm.

Iar acum ne-am îmbunătățit echipa. Ce s-a întâmplat sezonul trecut se va întâmpla din nou. Vom concura până la capăt și, sper, până în finală”, a declarat Carlo Ancelotti, conform bbc.com.

Reclamă

Real Madrid este cotată cu a cincea şansă la cucerirea trofeului în Champions League. „Galacticii” sunt campioni en-titre, după ce sezonul trecut s-au impus după o finală câştigată la limită cu Liverpool.

Trupa de pe Santiago Bernabeu s-a întărit în această perioadă de mercato, şi este de aşteptat să fie o forţă în Champions League şi în acest sezon. Real Madrid i-a transferat pe Aurelien Tchouameni şi Antonio Rudiger, iar printre plecări se numără Casemiro, cumpărat de Manchester United.

Cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League

S-a aflat cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League înainte de faza grupelor. Manchester City și PSG sunt favoritele bookmakerilor în ediția din 2022-2023. Ambele favorite luptă pentru câștigarea trofeului în premieră.

Reclamă 4 / 0/3

Deși este campioana en-titre, Real Madrid are doar a cincea șansă la trofeu. Liverpool și Bayern ocupă locurile 4 și 5. Chelsea, câștigătoarea din 2021, este pe locul 6, în timp ce Barcelona ocupă locul 7.

Programul din UEFA Champions League

Programul din faza grupelor va fi restrâns pe o perioadă de opt săptămâni, din cauza Cupei Mondiale 2022, care va debuta la sfârșitul lunii noiembrie.

Runda 1: 6/7 Septembrie
Runda 2: 13/14 Septembrie
Runda 3: 4/5 Octombrie
Runda 4: 11/12 Octombrie
Runda 5: 25/26 Octombrie
Runda 6: 1/2 Noiembrie

Miză financiară uriaşă în UCL

Cluburile care participă la Liga Campionilor vor împărți două miliarde de euro. Fiecare dintre cele 32 de cluburi va primi 15,64 milioane de euro pentru participarea în faza grupelor, la care trebuie adăugate 2,8 milioane pentru o victorie și 930.000 de euro pentru o remiză.

Echipele care ajung în optimile de finală vor primi 9,6 milioane de euro, 10,6 milioane pentru calificarea în sferturi, 12,5 milioane în plus pentru semifinală și 15,5 milioane pentru atingerea marii finale. Clubul campion va câștiga ultimul act va primi alte 4,5 milioane, plus cele 3,5 milioane pentru participarea la Supercupa Europei și încă 1 milion la eveniment.

Fondul de piață va distribui 300,3 milioane de euro, repartizați în funcție de valoarea fiecărei piețe TV din fiecare țară. Repartizarea ultimei ediții a Ligii Campionilor pe care Real Madrid a câștigat-o va fi anunțată oficial zilele următoare.

Reclamă
Recomandări
  • Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid poate triumfa în Champions League
  • „Galacticii” sunt cotaţi cu a cincea ţansă pentru a triumfa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și