Închide meniul

Carlo Ancelotti, gata de un nou succes istoric! Mesaj războinic înainte de finala Liverpool – Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 23:21

Carlo Ancelotti, gata de un nou succes istoric! Mesaj războinic înainte de finala Liverpool – Real Madrid

Carlo Ancelotti este antrenorul lui Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti este gata de un nou succes istoric în UEFA Champions League. Antrenorul le-a transmis un mesaj războinic „cormoranilor” înainte de finala Liverpool – Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Champions League din acest sezon se va disputa la Paris, pe Stade de France, pe 28 mai, de la ora 22:00, şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, gata de un nou succes istoric în Liverpool – Real Madrid

”Dacă jucătorii lui Liverpool vor fi pe teren, înseamnă că nu sunt accidentaţi. Poate nu au fost la cel mai bun nivel la antrenament, dar asta nu le va afecta prestaţia. Este o finală, vor da totul. Poate voi fi puţin îngrijorat mâine seară, dar jucătorii mă vor ajuta să trec peste aceste emoţii pentru că ei îmi dau încredere.

Într-o finală se poate întâmpla orice şi trebuie să fim pregătiţi. Ne-am antrenat bine şi vom da tot ce avem mai bun. Dacă este suficient nu ştiu, pentru că fotbalul nu se poate controla. Am meritat să ajungem în finală. Calitatea şi talentul nu sunt suficiente. Trebuie să le uneşti prin multă muncă. Istoria acestui club ne-a împins către finală. Ca să câştigăm finala trebuie să merităm”, a declarat Carlo Ancelotti la conferinţa de presă a finalei, citat de mundodeportivo.com.

Carlo Ancelotti, susţinut de fanii lui AC Milan în finala Liverpool – Real Madrid

Carlo Ancelotti va fi susţinut de fanii lui AC Milan în finala Liverpool – Real Madrid din UEFA Champions League. Suporterii italieni vor ca antrenorul să răzbune eşecul ruşinos din 2005, când echipa lor a pierdut trofeul la Istanbul în faţa „cormoranilor”, după ce a condus cu 3-0.

Reclamă

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1980/1981, tot la Paris, pe Parc des Princes. Englezii se impuneau atunci cu 1-0, după un gol marcat de Alan Kennedy.

Cea mai recentă finală Champions League între cele două s-a disputat în 2017/2018. Atunci, Real Madrid câștiga cu 3-1.

„Ne-am întâlnit de multe ori. Îmi place istoria lor. Au şase Ligi ale Campionilor, doar una mai puţin decât AC Milan… E şi asta o motivaţie în plus. Prietenii mei milanişti îmi spun să nu-i lăs să ajungă la șapte. Am meritat să ajungem în finală. Nimeni nu ne-a învins din punct de vedere al motivației.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre Jurgen Klopp) Școala germană a ridicat intensitatea și presiunea la meciuri. Presiunea lor atât de avansată este o noutate. Nu mă văd un antrenor al vechii generații. Sunt atent la schimbări, dar întotdeauna la cel mai important lucru: caracteristicile jucătorilor pe care îi ai”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid

Federico Valverde a oferit declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid. Mijlocaşul este dispus să renunţe la soţie pentru a triumfa în Champions League. Vedeta lui Real Madrid a avut o declaraţie savuroasă înainte de finala de sâmbătă.

Federico Valverde se pregăteşte pentru prima sa finală de Champions League. Este concentrat 100% şi este dispus să se sacrifice, pentru ca la finalul partidei de la Paris să ridice trofeul de campion.

„Este un trofeu unic pentru orice jucător din lume. Sunt dispus să dau atât de multe lucruri. Cu excepţia fiului meu…dar poate soţia aş da-o. Nu, glumesc. Dar aş da multe – nu în fiecare zi joci într-o finală”, a glumit Valverde la conferinţa de presă premergătoare partidei, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și