Închide meniul

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid: „Mi-aş da soţia pentru trofeu!” + Femeia l-a făcut „K.O.”

Antena Sport Publicat: 27 mai 2022, 17:33

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid: „Mi-aş da soţia pentru trofeu! + Femeia l-a făcut „K.O.

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool - Real Madrid

Federico Valverde şi soţia sa, Mina Bonino / Instagram fedeevalverde

  • Fede Valverde este dispus să renunţe la soţie pentru a cuceri Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Federico Valverde a oferit declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid. Mijlocaşul este dispus să renunţe la soţie pentru a triumfa în Champions League. Vedeta lui Real Madrid a avut o declaraţie savuroasă înainte de finala de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federico Valverde se pregăteşte pentru prima sa finală de Champions League. Este concentrat 100% şi este dispus să se sacrifice, pentru ca la finalul partidei de la Paris să ridice trofeul de campion.

Federico Valverde, declaraţia anului înainte de finala Liverpool – Real Madrid

Fede Valverde este căsătorit cu prezentatoarea TV Mina Bonino, alături de care are şi un copil. Înainte de finala Champions League, Valverde a declarat că-şi doreşte atât de mult trofeul, încât poate renunţa chiar şi la soţie.

Reclamă

„Este un trofeu unic pentru orice jucător din lume. Sunt dispus să dau atât de multe lucruri. Cu excepţia fiului meu…dar poate soţia aş da-o. Nu, glumesc. Dar aş da multe – nu în fiecare zi joci într-o finală”, a glumit Valverde la conferinţa de presă premergătoare partidei, citat de dailymail.co.uk.

Soţia lui Valverde, răspuns pentru jucătorul lui Real Madrid

Fană a celor de la River Plate, Mina a oferit un răspuns pe măsură, pentru gluma făcută de soţul său înainte de finala Champions League.

Reclamă

„Nu-l judec. Dacă River va câştiga altă Cupă Libertadores, l-aş da şi eu”, a răspuns Mina Bonino pe contul oficial de Twitter.

Reporteriţa şi prezentatoarea argentiniană, Mina Bonino, a fost surprinsă în nenumărate rânduri în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, alături de fiul său de doi ani. Ultma dată când s-a întâmplat acest fapt a fost la partida dintre Real Madrid şi Espanyol, pe 30 aprilie. Atunci, Mina a postat o fotografie pe profilul său de Intagram, care este urmărit de mii de oameni.

Fede Valverde a fost integralist în ultima partidă de Champions League disputată de Real Madrid, când au reuşit o remontadă de senzaţie cu Manchester City. În finală vor întâlni o altă reprezentantă a Angliei, pe Liverpool. Valverde a avut cuvinte de admiraţie pentru jucătorii lui Jurgen Klopp, înainte de întâlnirea directă de sâmbătă seara, care va fi LIVE TEXT pe as.ro, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o echipă fantastică, sunt toţi bine pregătiţi pe fiecare parte a terenului. Jucătorii lor de pe bancă sunt într-o formă bună, când sunt introduşi, schimbă faţa jocului. Sunt o echipă grozavă, de la primul până la ultimul”, a mai spus Fede Valverde, citat de aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Sadio Mane, pregătit de finala cu Real Madrid

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta speră să ridice al treilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ambele după finale foarte disputate, terminate la lovituri de departajare, în faţa lui Chelsea.

„Acum, haideţi să câştigăm pentru că nu a timp de alte lucruri. Voi da tot posibilul să câştig pentru că este vorba de mine şi de băieţi”, a declarat Mane pentru sursa citată mai sus.

Mane se află înaintea cele de-a treia finale de Champions League cu Liverpool. Prima, în 2018, a fost pierdută chiar în faţa adversarului de sâmbătă, Real Madrid, cu scorul de 3-1, Mane înscriind singurul gol pentru „cormorani”. A doua finală i-a adus şi triumful, Liverpool câştigând un an mai târziu, în 2019, în faţa lui Tottenham, scor 2-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul