Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City – Real Madrid: „Trebuie să avem un caracter puternic!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 21:59

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City – Real Madrid: „Trebuie să avem un caracter puternic!

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City - Real Madrid

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj clar înainte de duelul dintre Manchester City şi Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” a declarat că diferenţa va fi făcută de caracterul jucătorilor, aceştia având nevoie de curaj într-un meci cu o miză atât de mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Real Madrid se vor duela pentru un loc în marea finală a UEFA Champions League. Returul pleacă de la scorul de 1-1, şi se va desfăşura miercuri, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City – Real Madrid

Carlo Ancelotti a prefaţat duelul dintre Manchester City şi Real Madrid, mărturisind că jucătorii săi au nevoie de un joc mai bun decât în manşa tur, pentru a reuşi să se califice în finală.

De asemenea, antrenorul italian susţine că „galacticii” au nevoie de curaj, pentru a putea obţine biltele pentru ultimul act de la Istanbul.

„(n.r. Care este planul pentru mâine?) Simplu: încercăm să facem un joc mai bun decât în prima manșă, pentru că putem face mai bine atât individual, cât și colectiv.

Reclamă

(n.r. Ce va face diferența) Curajul este fundamental în acest tip de meci. Trebuie să avem un caracter puternic pentru a putea să îndurăm și să suferim.

Ei bine, în tranziții suntem foarte periculoși, dar nu cred că vom vedea multe tranziții mâine”, a declarat Carlo Ancelotti, conform as.com.

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid

Reacţia lui Pep Guardiola, înainte de returul „de foc” dintre Manchester City şi Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League, nu a întârziat să apară. Managerul „cetăţenilor” susţine că nu „va gândi mult” tactica meciului cu „galacticii”, deşi este conştient de miza imensă a confruntării.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, cunoscut pentru inspiraţiile sale tactice care s-au întors uneori împotriva lui în meciurile mari, a promis ă „nu va gândi prea mult” înaintea partidei de miercuri cu Real Madrid.

Veţi vedea mâine, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo (Ancelotti) va… Dar nu va fi nimic special, mâine nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor”, a spus Guardiola.

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune (…) Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani”, a spus tehnicianul spaniol, conform agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și