Închide meniul

Carlo Ancelotti, spectacol la conferinţa de presă: „Cu asta, vă salut”! Antrenorul Realului tânjeşte după un alt trofeu, nu după Liga Campionilor

Bogdan Stănescu Publicat: 12 aprilie 2023, 11:33

Reclamă
Carlo Ancelotti, spectacol la conferinţa de presă: Cu asta, vă salut”! Antrenorul Realului tânjeşte după un alt trofeu, nu după Liga Campionilor

Carlo Ancelotti, spectacol la conferinţa de presă

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Chelsea / Hepta

Carlo Ancelotti a fost foarte binedispus şi a făcut spectacol la conferinţa de presă. Real întâlneşte Chelsea în această seară în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Don Carlo” a precizat că singurul trofeu care îi lipseşte în ultimul mandat de la Real Madrid este Cupa Regelui. Real va disputa Finala Cupei Regelui luna viitoare, împotriva lui Osasuna.

Carlo Ancelotti, spectacol la conferinţa de presă

Carlo Ancelotti a răspuns la întrebările jurnaliştilor, iar ofiţerul de presă voia să încheie conferinţa. „Stai”, i-a spus „Don Carlo” acestuia.

Dacă vom reuși să câștigăm și Cupa Regelui Spaniei, înseamnă că această echipă, în doi ani, a câștigat tot ce se putea câștiga. Sunt echipe care nu reușesc asta în întreaga existență”, a spus apoi antrenorul lui Real Madrid. „Şi cu asta, vă salut”, a punctat Carlo Ancelotti înainte de a termina conferinţa de presă.

Carlo Ancelotti este unul dintre cei mai galonaţi antrenori din istorie. Ca manager, a câştigat de două ori Liga Campionilor atât cu AC Milan, cât şi cu Real Madrid.

Reclamă

Ancelotti a cucerit titlul în Italia, Anglia, Franţa, Germania şi Spania. În sezonul 2009-2010 a luat titlul chiar cu echipa pe care o va întâlni în această seară, Chelsea.

De altfel, „Don Carlo” a subliniat că nu se va întoarce la Chelsea. El i-a urat succes lui Frank Lampard pe banca lui Chelsea.

Dacă mă voi întoarce? Nu, sper că Lampard va reuşi să facă o treabă fantastică la ei. Lampard a fost un jucător grozav, pe care l-am antrenat timp de doi ani”, potrivit standard.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Ancelotti nu crede că se va decide din această seară calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. El consideră că Lampard ar trebui să rămână şi din vară la Chelsea, indiferent de parcursul „Albaştrilor” până atunci.

„El (n.r.: Frank Lampard) cunoaşte tipul ăsta de meciuri şi cum să le pregătească. E aici de o săptămână, dar sunt convins că va face o treabă bună cât e la Chelsea”, a mai declarat Ancelotti.

Carlo Ancelotti, dorit pe banca naționalei Braziliei

„Don Carlo” e dorit pe banca naţionalei Braziliei. Vestea a ajuns şi la urechile sale, iar antrenorul lui Real s-a arătat măgulit.

Realitatea este că naţionala Braziliei mă vrea, şi asta mă măguleşte, asta mă încântă. Dar trebuie să respect actualul contract (care expiră în iunie 2024 – n.r ), contract pe care vreau să-l onorez până la final”, a spus Ancelotti.

Am un contract, vreau să-l onorez, pentru că îmi place acest club şi această echipă. Şi tot ce se va întâmpla apoi este viitorul, şi nimeni nu ştie viitorul”, a precizat Ancelotti.

Ancelotti a spus că nu-l cunoaşte pe preşedintele federaţiei braziliene. „Nu-l cunosc, dar dacă vrea să vorbească cu mine, îl voi întâlni cu plăcere”, a spus el. „Nu mă surprinde că există zvonuri de genul acesta şi nu mă îngrijorează. Este destul de clar: voi rămâne aici atâta timp cât Real Madrid îmi va permite să continui aici. Simt foarte mult sprijin din partea preşedintelui, a suporterilor şi a jucătorilor, atmosfera este foarte calmă în jurul meu, iar şi eu sunt foarte calm. Acum avem două luni şi jumătate pentru a încerca să câştigăm titluri”, a subliniat tehnicianul italian.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și