Închide meniul

Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah, după ce starul lui Liverpool și-a anunțat revanșa în fața lui Real Madrid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 17:46

Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah, după ce starul lui Liverpool și-a anunțat revanșa în fața lui Real Madrid

Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah

Profimedia

Casemiro i-a răspuns lui Mohamed Salah, după ce starul egiptean a anunțat că vrea să își ia revanșa în finala UEFA Champions League dintre Liverpool și Real Madrid. Mijlocașul Realului a spus că înțelege dorința lui Salah, având în vedere ce s-a întâmplat în ultima finală dintre cele două echipe, din urmă cu 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah, după ce atacantul lui Liverpool și-a anunțat revanșa în fața lui Real Madrid. Egipteanul a ieșit accidentat în ultima finală UEFA Champions League dintre cele două echipe, din 2018, după un duel controversat cu Sergio Ramos.

Casemiro i-a dat replica lui Mohamed Salah, după ce starul lui Liverpool și-a anunțat revanșa în fața lui Real Madrid

Trupa lui Jurgen Klopp a pierdut meciul de la Kiev, scor 1-3, iar Salah vrea să își ia revanșa în fața „galacticilor”, în marea finală de la Paris, de pe 28 mai.

„Avem o revanșă de luat!”, a fost mesajul lui Mohamed Salah, după calificarea miraculoasă obținută de Real Madrid în fața lui Manchester City.

Casemiro, unul dintre jucătorii care au ridicat trofeul UEFA Champions League în finala din 2018, a spus că înțelege dorința uriașă a lui Salah.

Reclamă

„Fiecare alege ce vrea, corect? E normal. Din păcate, el s-a accidentat în finală și e normal să aibă dorința de revanșă, dar fiecare meci are povestea sa. E o finală, trebuie să o respectăm. Știm că va fi un meci foarte dificil.”, a spus Casemiro, potrivit Ojogo.

Cotele la pariuri pentru finala UEFA Champions League 2022, Liverpool – Real Madrid

S-au aflat cotele la pariuri pentru finala Champions League, Liverpool – Real Madrid. Spaniolii au eliminat-o pe Manchester City după un meci epic. În minutul 89 avea nevoie de două goluri pentru a trimite meciul în prelungiri. Acestea au fost reuşite de Rodrygo în mai puţin de 60 de secunde. După, Karim Benzema a înscris din penalty şi a devenit golgheterul acestei ediţii a UCL, cu 15 reuşite.

Bookmakerii nu au fost impresionaţi de performanţa incredibilă reuşită de campionii Spaniei şi nu o consideră favorită pe Real în meciul cu Liverpool, care se va disputa cu trofeul pe masă. Cotele la pariuri pentru finala Champions League sunt surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Cormoranii” au cota 1.50 că vor repeta performanţa din 2019 şi că vor câştiga trofeul. În acelaşi timp, Real Madrid are 2.60.

Liverpool are cota 2.00 dacă va obţine victoria în timp regulamentar. Pentru un rezultat de egalitate, după 90 de minute, bookmakerii au stabilit cota 3.70, iar un succes al Realului are cota 3.80.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și