Închide meniul
VIDEO

Real Madrid – Manchester City 3-1 | Ilie Dumitrescu, complet impresionat de echipa lui Carlo Ancelotti. Ce a spus despre marea finală cu Liverpool

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 17:11

Real Madrid – Manchester City 3-1 | Ilie Dumitrescu, complet impresionat de echipa lui Carlo Ancelotti. Ce a spus despre marea finală cu Liverpool

Carlo Ancelotti, savuros față de jucătorii de la Real Madrid

Profimedia

Real Madrid – Manchester City 3-1 | Ilie Dumitrescu a lăudat la scenă deschisă echipa lui Carlo Ancelotti, care a reușit o calificare miraculoasă în marea finală UEFA Champions League. „Mister” abia așteaptă duelul „de foc” din ultimul act, cu Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a analizat modul spectaculos în care Real Madrid a reușit să elimine Manchester City în semifinalele UEFA Champions League.

Real Madrid – Manchester City 3-1 | Ilie Dumitrescu, laude uriașe la adresa lui Carlo Ancelotti

„Mister” a amintit și despre cadoul primit din partea lui Carlo Ancelotti înaintea meciului de pe Santiago Bernabeu: o carte poștală semnată de marele antrenor italian.

Fostul mare jucător din „Generația de Aur” a spus că abia așteaptă finala de la Paris, dintre Liverpool și Real Madrid. Dumitrescu spune că Jurgen Klopp are o revanșă de luat împotriva „galacticilor”, după eșecul din finala UEFA Champions League din 2018.

„A fost un meci spectaculos, o dublă extraordinară cu foarte multe goluri. Real și City sunt două echipe preocupate de jocul ofensiv. Real a demonstrat încă o dată cât de mult contează ca Ancelotti să aibă toți jucătorii la dispoziție. Au o forță mentală… niciodată nu cedează, luptă până în ultimul moment.

Reclamă

Sunt investiții foarte mari în cele două loturi. A fost o atmosferă extraordinară în stadion. Mă bucur foarte mult pentru Ancelotti, este un antrenor cu mare experiență, primul antrenor care o să joace a 5-a finală de UEFA Champions League. Așteptăm marea finală.

Ilie Dumitrescu, surprins plăcut de cadoul primit de la Carlo Ancelotti

În recepție am primit această carte poștală (n.r. – semnată de Carlo Ancelotti), care a fost o surpriză placută și cumva am devenit suporterul Realului pentru semifinala asta. S-a văzut un progres pe faza defensivă, la Real Madrid. Echipa a arătat mai bine decât în meciul tur, când a fost vulnerabilă. Casemiro și Valverde au adus echilibru în linia de mijloc.

Pe faza ofensivă, Real este o echipă care are o exprimare consistentă și asta s-a văzut în meciurile super importante din Champions League, cu PSG și Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi un duel interesant (n.r. – finala Liverpool – Real Madrid). E clar că Klopp are acea amintire de când a pierdut a doua sa finală de Champions League (n.r. – în 2018). Actor principal a fost Karius, cu două greșeli imense.”, a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul turneului de șah Grand Chess Tour.

 

Recomandări
  • Real Madrid – Manchester City 3-1 | Ilie Dumitrescu, complet impresionat de echipa lui Carlo Ancelotti
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și