Închide meniul

Cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League! Ar putea rata startul sezonului viitor

Viviana Moraru Publicat: 11 iunie 2023, 18:11

Reclamă
Cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League! Ar putea rata startul sezonului viitor

Cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League

Kevin de Bruyne, în timpul partidei dintre Manchester City şi Inter/ Profimedia

S-a aflat cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League. Starul lui Pep Guardiola ar putea rata startul sezonului viitor, din cauza problemei medicale care l-a forţat să părăsească terenul după doar 30 de minute jucate în duelul cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câştigat primul trofeu de UEFA Champions League din istorie, după ce a învins-o cu 1-0 pe Inter, în finala de la Istanbul.

Cât va lipsi Kevin de Bruyne, după accidentarea suferită în finala Champions League

Kevin de Bruyne va lipsi aproximativ trei luni, după accidentarea suferită în duelul cu Inter, anunţă presa din Anglia.

Astfel, starul beglian ar putea rata Supercupa Europei, cu Sevilla, cât şi startul sezonului de Premier League.

Kevin de Bruyne se pare că se confrunta cu o problemă medicală la tendon, de mai bine de două luni. Aceasta s-a agravat în finala cu Inter, motiv pentru care a fost înlocuit după doar 36 de minute cu Phil Foden.

Reclamă

Manchester City este aşteptată să se reunească în aproximativ patru săptămâni, urmând să dispute un stagiu de pregătire în Japonia şi Coreea de Sud.

La finalul partidei cu Inter, Kevin de Bruyne a declarat că problemele medicale l-au chinuit în ultimele două luni, însă a ales să joace în finala de la Istanbul deoarece s-a simţit bine în săptămână premergătoare ultimului act.

„M-am simțit bine săptămâna asta, dar de două luni mi s-a tot spus că pot suferi o accidentare. Mi-am asumat riscul.

Reclamă 4 / 0/3

M-am luptat toată cariera pentru a câștiga acest trofeu alături de colegii mei”, a declarat Kevin de Bruyne, după meci, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor

Kevin De Bruyne este urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor şi a fost înlocuit în minutul 36 cu Phil Foden.

Kevin De Bruyne a rezistat doar 36 de minute în finala de la Istanbul din cauza unor probleme musculare. În urmă cu doi ani, în finala de la Porto cu Chelsea, De Bruyne părăsea terenul după o oră de joc, după o lovitură primită de la Rudiger.

Kevin De Bruyne nu are noroc în finalele de Liga Campionilor. După ce a fost nevoit să părăsească terenul în finala de la Porto, pierdută de City în faţa lui Chelsea, după un duel cu Rudiger, mijlocaşul belgian a retrăit momentele din urmă cu doi ani şi la Istanbul.

În minutul 36 al finalei cu Inter, mijlocaşul belgian a fost înlocuit cu Phil Foden. De Bruyne a acuzat probleme musculare cu câteva minute înainte de schimbare. El a primit îngrijiri medicale şi a încercat să continue partida, dar a fost schimbat în cele din urmă de Pep Guardiola cu englezul de 23 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și