Închide meniul

Manchester City – Inter | Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2023, 22:57

Manchester City – Inter | Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor

Manchester City - Inter | Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor

Kevin De Bruyne primeşte îngrijiri medicale în finala Ligii Campionilor / Profi Media

Manchester City – Inter | Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor şi a fost înlocuit în minutul 36 cu Phil Foden.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin De Bruyne a rezistat doar 36 de minute în finala de la Istanbul din cauza unor probleme musculare. În urmă cu doi ani, în finala de la Porto cu Chelsea, De Bruyne părăsea terenul după o oră de joc, după o lovitură primită de la Rudiger.

Manchester City – Inter | Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor

Kevin De Bruyne nu are noroc în finalele de Liga Campionilor. După ce a fost nevoit să părăsească terenul în finala de la Porto, pierdută de City în faţa lui Chelsea, după un duel cu Rudiger, mijlocaşul belgian a retrăit momentele din urmă cu doi ani şi la Istanbul.

În minutul 36 al finalei cu Inter, mijlocaşul belgian a fost înlocuit cu Phil Foden. De Bruyne a acuzat probleme musculare cu câteva minute înainte de schimbare. El a primit îngrijiri medicale şi a încercat să continue partida, dar a fost schimbat în cele din urmă de Pep Guardiola cu englezul de 23 de ani.

Reclamă

Spectacol total la finala UEFA Champions League

Este spectacol total la Istanbul, la finala UEFA Champions League. Fanii lui Manchester City şi ai lui Inter s-au întrecut în coregrafii de senzaţie, înainte de fluierul de start al partidei „de foc”.

Manchester City şi Inter se luptă pentru marele trofeu din UEFA Champions League. Partida se desfăşoară în format live text, pe AS.ro.

Suporterii lui Manchester City au umplut o peluză a arenei din Istanbul, fiind echipaţi cu numeroase stegauri în culorile echipei antrenate de Pep Guardiola. „Suntem băieţii în albastru şi venim după voi”, a fost unul dintre mesajele afiaşte de fanii „cetăţenilor”.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, nici fanii lui Inter nu s-au lăsat mai prejos. În peluza destinată lor, suporterii trupei lui Simonei Inzaghi au afişat un mesaj scurt, dar cuprinzător, „Inter”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și