Închide meniul

Câte bilete s-au vândut deja la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Fanii iau cu asalt Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 10:36

Reclamă
Câte bilete s-au vândut deja la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Fanii iau cu asalt Ghencea

Câte bilete s-au vândut deja la FCSB - Maccabi Tel Aviv

Fanii de la FCSB, în timpul unui meci în Ghencea/ Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit câte bilete s-au vândut deja la duelul dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar din Champions League. Oficialul campioanei s-a declarat convins că va fi sold-out, la ora de start a partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Maccabi Tel Aviv, în duelul tur din turul secund preliminar din Champions League. Partida se va disputa marţi şi va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30.

Câte bilete s-au vândut deja la FCSB – Maccabi Tel Aviv

FCSB a pus în vânzare deja biletele pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv. Preţurile nu sunt uriaşe, Mihai Stoica dezvăluind, în urmă cu câteva zile, că s-a ţinut cont şi de temperaturile din Bucureşti.

Astfel, în primele ore, FCSB a vândut peste 5000 de bilete, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica a transmis că Ghencea va fi umplută până la refuz, în funcţie şi de câţi fani ai campioanei Israelului vor veni la meci. Israelienii au primit un număr de 3000 de bilete, la meci.

„În timpul meciului Corvinului trecuse deja de 5000 de bilete. Estimăm sold-out. Să vedem acum câţi vor veni (n.r. suporteri Maccabi), pentru că şi asta a fost o problemă.

Reclamă
Reclamă 4

Au spus „Daţi-ne câte bilete puteţi”. Ok, vă dăm 10% din capacitatea stadionului, vă dăm 3000 de bilete, şi voi ne daţi 800 de bilete la meciul retur”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv. Echipa lui Elias Charalambous va întâlni campioana din Israel, pentru un loc în turul 3 preliminar UEFA Champions League.

În perioada 26 iulie – 11 august vor avea loc Jocurile Olimpice de la Paris. Israel se numără printre participantele din turneul de fotbal, iar în lotul publicat de FIFA apar şi patru jucători de la Maccabi Tel Aviv.

Reclamă

Formaţia din Israel şi-a dat acordul ca cei patru jucători să participe la Jocurile Olimpice, în condiţiile în care echipele nu sunt obligate să îşi lase jucătorii la turneul olimpic de fotbal.

Jucătorii care nu vor evolua în dubla cu FCSB sunt Roy Revivo (21 de ani, fundaş stânga), Ido Shahar (22 de ani, mijlocaş central), Osher Davida (23 de ani, extremă dreapta) şi Dor Turgeman (20 de ani, atacant).

De asemenea, sunt şanse foarte mici şi pentru Felicio Milson să evolueze împotriva celor de la FCSB. Brazilianul a forţat un transfer, dar în cele din urmă a revenit la echipă mult mai târziu. El nu a fost în lotul echipei pentru meciul din Supercupa Israelului, dar a fost prezent la meci, acolo unde fanii nu l-au iertat.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:02

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

11:45

VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05

11:32

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

11:30

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

11:20

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „Nici vorbă!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și