Închide meniul

Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 9:59

Reclamă
Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Gigi Becali. într-un interviu / Profimedia Images

Câţi bani a câştigat Gigi Becali, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României s-a impus cu 11-1 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a calificat în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde va avea o misiune de foc cu Maccabi Tel Aviv. Patronul de la FCSB visează la zecile de milioane de euro care se acordă pentru prezenţa în grupa principală a Ligii Campionilor.

Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Până atunci, Becali trebuie să se mulţumească cu sume mult mai mici. Astfel, pentru dubla victorie cu Virtus, FCSB a încasat de la UEFA 170.000 de euro. O sumă mult prea mică pentru aşteptările lui Gigi Becali.

Gigi Becali, discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a avut un discurs războinic înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv, din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Becali a spus că FCSB trebuie să o elimine pe Maccabi Tel Aviv, având în vedere diferenţa de valoare a loturilor.

Gigi Becali a analizat adversara campioanei României din al doilea tur preliminar şi a ajuns la concluzia că echipa sa ar trebui să o elimine.

Reclamă
Reclamă 4

Ce atâta de bună? Dacă e 23 de milioane lotul. Echipa nu e rea, dar nu e peste noi. 23 e mai mare decât 34? Eu văd că cel mai valoros al lor e 4 milioane. Îl iei pe Olaru cu 4 milioane, nu-l iei.

N-am zis că o să fie simplu. Dar normal e să o scoatem. Că 34 e mai mare decât 23„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează cu FCSB

Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează cu FCSB. Asta după ce campioana a renunţat la ideea de a-i aduce sub comanda lui Charalambous pe Arnold Garita şi Louis Munteanu.

Reclamă

David Ankeye, atacantul de 22 de ani de la Genoa, ar putea ajunge chiar miercuri la FCSB. Asta chiar dacă Becali a dezvăluit că nu l-a văzut la joacă nici măcar un minut pe vârful de 1,91 metri.

„Cu Ankeye am vorbit astăzi, e posibil mâine să rezolvăm. Să stabilească mâine Pintilii, Charalambous și MM dacă îl vor pe Ankeye împrumut. Nici nu-l cunosc. Eu când cunosc, iau și gata, nu mai întreb pe nimeni”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:48

Programul derby-urilor din Grecia, din sezonul 2024-2025. Răzvan Lucescu îşi apără trofeul, exclusiv în AntenaPLAY

12:13

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman. Arabii plătesc scump dacă nu virează la timp banii

11:47

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro

11:23

Uniformele sportivilor din Mongolia pentru Jocurile Olimpice fac senzaţie pe reţelele de socializare: „Au câştigat deja”

11:12

Totul despre noul format al Cupei Mondiale 2026. Antena transmite exclusiv competiţia din Statele Unite, Mexic şi Canada

10:38

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv 6 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână
Citește și