Închide meniul

Ce a făcut Robert Lewandowski la finalul meciului Barcelona – Bayern Munchen 0-3

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2022, 8:47

Ce a făcut Robert Lewandowski la finalul meciului Barcelona – Bayern Munchen 0-3

Ce a făcut Robert Lewandowski la finalul meciului Barcelona - Bayern Munchen 0-3

Robert Lewandowski, în tricoul Barcelonei / Profimedia Images

Ce a făcut Robert Lewandowski la finalul meciului Barcelona – Bayern Munchen 0-3 spune multe despre caracterul polonezului. Chiar dacă nu a marcat în dubla cu fosta sa echipă, Lewa a demonstrat încă o dată că este un mare campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a fost în vestiarul bavarezilor de pe Camp Nou și și-a felicitat foștii colegi de la Bayern, care au și câștigat grupa din care Barcelona merge doar în Europa League.

Ce a făcut Robert Lewandowski la finalul meciului Barcelona – Bayern Munchen 0-3

”Este întotdeauna o plăcere să-l vedem pe Lewy. Normal că îi înțelegem starea, mai ales când știm că este un jucător atât de ambițios”, a declarat Thomas Muller după meci.

Starul de 34 de ani a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi. Lewandowski a plecat de la bavarezi după ce a câștigat 19 trofee, printre care 8 titluri în Bundesliga şi o Ligă a Campionilor.

Reclamă

Reacția lui Xavi după Barcelona – Bayern Munchen 0-3

Xavi a fost și el resemnat după eșecul de pe Camp Nou, într-un meci care nu mai avea o miză reală pentru catalani, după ce Inter o bătuse cu 4-0 pe Plzen.

”Trebuie să acceptăm realitatea. Astăzi nu am contat, nu am fost la nivelul adversarului. Cei de la Bayern au fost foarte buni, mult mai buni decât noi. E clar că eliminarea stabilită dinaintea meciului ne-a afectat din punct de vedere psihic.

Am avut o grupă foarte complicată și tot ce ni s-a întâmplat în Champions League a fost nemilos. Însă astăzi nu am contat, în alte zile, da, dar astăzi, nu.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să rămânem uniți, sezonul nu se încheie în octombrie. E un pas înapoi, dar mai avem trofee pentru care să luptăm. Înțeleg că din afară se poate vorbi despre un eșec, dar în interior facem altfel de analize”, a spus Xavi, conform Marca.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și