Închide meniul

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2024, 8:39

Reclamă
Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona - PSG 1-4

Profimedia

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4. Starul francez a reuşit o dublă de senzaţie şi visează la finala Champions League care se va disputa pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a spus că decizia de a pleca de la PSG este una definitivă, dar nu înainte de a câştiga Champions League cu PSG.

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4

Nu, nu. această victorie uriașă nu-mi va schimba decizia cu privire la viitor. Sunt mândru că port tricoul lui PSG, visez să câștig Champions League cu această echipă. Ar fi ceva special pentru mine, am crescut aici. Mai avem un pas de făcut înainte de a ajunge pe Wembley (n.r. stadionul pe care are loc finala), așa că trebuie să rămânem calmi”,  a spus Kylian Mbappe după ce a reuşit o dublă de senzaţie în Barcelona – PSG 1-4.

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4

Dacă presa din Spania a fost împărţită în legătură cu evoluţia centralului român, acesta a fost acuzat de toată lumea că nu le-a acordat gazdelor penalty, la un duel între Vitinha şi Gundogan. Xavi l-a criticat şi el dur pe român, pentru roşul pe care i l-a arătat lui Araujo.

La finalul meciului, antrenorul Barcelonei a vorbit pentru Mundo Deportivo şi a dezvăluit ce i-a spus românului pe teren. „I-am spus arbitrului că a fost foarte slab, că nu a înţeles nimic din acest meci. A fost un dezastru. A schimbat soarta dublei. Nu-mi place să vorbesc de arbitri, dar el a schimbat soarta meciului”.

Reclamă

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG 1-4

Xavi a fost şi el eliminat de Istvan Kovacs, în repriza a doua a meciului dintre Barcelona şi PSG (1-4), când scorul era 2-1 pentru oaspeţi, în returul din sferturile UEFA Champions League.

Spaniolul şi-a ieşit din minţi după un fault dictat la mijlocul terenului, în minutul 56, şi a lovit cu piciorul într-un obiect care protejează o cameră de luat vederi aflat aproape de arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic.

Apoi, Xavi a fost surprins înjurând înspre Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe antrenorul gazdelor. Asta după ce, la pauza meciului, arbitrul român îi arătase roşu şi antrenorului secund al catalanilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și